Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 16:50

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Tuba Libre - Ουρανοκατέβατοι

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Tuba Libre - Ουρανοκατέβατοι

 

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο Tuba Libre και τους δεύτερους της βαθμολογίας Ουρανοκατέβατους να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.


Το παραπάνω παιχνίδι θα είναι το τελευταίο της αγωνιστικής, καθώς έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Πέμπτη στις 9 το βράδυ. Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τον αγώνα Ενωση Λογιστών - No pasaran, που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και θα συνεχιστεί με ακόμη δύο ματς, από ένα αύριο και μεθαύριο, που θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δευτέρα 17/6
Ενωση Λογιστών - No pasaran


Τρίτη 18/6
ΚΤΕΛ - Μπαρτσελιώμα


Τετάρτη 19/6
Old school - No name/Κ.Κούμανης ΑΒΕΕ


Πέμπτη 20/6
Ουρανοκατέβατοι - Tuba Libre

 

Στις δύο πρώτες θέσεις Tuba Libre, Ουρανοκατέβατοι

Οι ομάδες Tuba Libre και οι Ουρανοκατέβατοι μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις μετά και τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής και στη μεταξύ τους αναμέτρηση την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα. Η Tuba Libre επιβλήθηκε με 4-0 της Old school και οι Ουρανοκατέβατοι επικράτησαν 5-3 της No pasaran.
Στα άλλα δύο ματς της αγωνιστικής No name και ΚΤΕΛ νίκησαν με 5-4 τη Μπαρτσελιώμα και 5-3 την Ενωση Λογιστών αντίστοιχα.
Αναλυτικά η εικόνα το αγώνων που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ακόλουθη:

TUBA LIBRE – OLD SCHOOL 4-0

Στο 18’ ο Λακριντής με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 24’ ο Εμμανουήλ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 44’ ο Περιβολάρης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-0. Στο 56’ ο Λακριντή με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λιανός με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργακόπουλο, Τράντα.
TUBA LIBRE: Κοσμάς (62’ Φαββατάς), Χάριτος (36’ λ.τρ. Βίκος), Φιλανδριανός (41” Κατσαρέας), Περιβολάρης, Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (53’ Σπυρόπουλος), Ζέρβας (41’ Κουμούτσος), Εμμανουήλ (41’ Κάλλας), Καλογερόπουλος (53’ Στραβόλαιμος), Χριστόπουλος (62’ Ανδριανόπουλος), Λακριντής.
OLD SCHOOL: Μανώλης (47’ Μπούρας), Γυφτέας, Χαραλαμπόπουλος (41’ Κουφόγιωργας), Παπαστεφάνου (9’ λ.τρ. Φράγκος), Σφουντούρης, Πολυμενέας, Κυριόπουλος, Παυλόπουλος, Δημητρίου (47’ Γιαννίκος), Ανυφαντής, Λύρας.

NO PASARAN – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 3-5

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Μούγιος με σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” 1-0. Στο 10’ ο Γεωργούσης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 16’ ο Καπετανάκης εκμεταλλεύθηκε λάθος αμυντικού και τερματοφύλακα και με σουτ σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στο 32’ ο Ζιώγος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στο 35’ ο Γεωργούσης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-3. Στο 38’ ο Ντόλιας με σουτ από ημικύκλιο της περιοχής πέτυχε το 2-4. Στο 66’ ο Ζιώγος με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία της εστίας του Αγγελακάκη σημείωσε το 2-5. Στο 71’ ο Παναγόπουλος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-5.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γ. Μιχαλόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Σαπουντζή και την Καραγιάννη.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Αγγελακάκης, Κολόζης (41’ Δημόπουλος), Μπολέλ, Πετρόπουλος, Σιψάς, Καμπανίνι (41’ Γιοζεφόφσκι), Κακάρογλου, Γεωργόπουλος (41’ Θεοδωρακόπουλος), Μαυροειδέας, Καπετανάκης (57’ Παναγόπουλος), Μούγιος.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ; Κατσιώλης, Σαρδέλας, Γεωργούσης, Παπαγεωργίου (41’ Δαβίλλας, Σταυρόπουλος, Τσινταβής (46’ Μαρκόπουλος), Ντόλιας, Δ. Παπαγεωργόπουλος, Καλλιγιάννης, Στριλιγκάς, Ζιώγος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – NO NAME/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ 4-5

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι της Μπαρτελιώμα με τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, όπου η δεύτερη επικράτησε με 5-4.
Οι νικητές προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με 4-0 και στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους πήραν προβάδισμα με 5-1, όμως η Μπαρτσελιώμα ανεβάζοντας την απόδοση της σε αυτό το διάστημα διεκδίκησε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έφτασε να μειώσει σε 5-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 7’ ο Τζίφας με σουτ και στο 21’ με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 30’ ο Πανταζής και στο 36’ ο Κοτσίλας με ισάριθμα σουτ διαμόρφωσε το 0-4 που ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο 42’ ο Χρηστιάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε ένα 1-4. Στο 48’ ο Θεοδωρόπουλος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε”το 1-5. Στο 59’ από πάσα Τσούκλερη ο Κατσιγιάννης με σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λουκά και μείωσε εκ νέου σε 2-5. Στο 71’ ο Μούκας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Λουκά και πέτυχε το 3-5. Στο 75’ ο Τσούκλερης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-5.
Το ματς διαιτήτευσε ο Φλέσσας με βοηθούς διαιτητές τους Ι. Κότση, Τράντα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Πετρομανιάτης, Κουτίβας, Μπαλάσης, Τσούκλερης, Γεωργακόπουλος (41’ Π. Κότσης), Μούκας, Κατσιγιάννης, Ρισβάνης, Σαφάκας, Λιάππης.
NO NAME: Παπαδέας, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Γυφτέας Κοσυφολόλος, Πανταζής, Αντωνόπουλος, Κοτσίλας, Τζίφας, Παπαδάκος, Λουκάς.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΚΤΕΛ 1-3

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο δεύτερο 40λεπτο, το ΚΤΕΛ κέρδισε με 3-1 την Ενωση Λογιστών και ανέβηκε στην 4η θέση.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Αντωνόπουλος με σουτ. Στο 59’ ο Θ. Ηλιακόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 70’ ο Αντωνόπουλος με απευθείας φάουλ πέτυχε το 0-3 σημειώνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 1-3 σημείωσε στο 78 ο Κώστας Ξυδέας με σουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Σαπουντζή, Τράντα. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 68’ ο Λαγός γιατί ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε αντίπαλό του που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Δικτάκης, Κ. Ξυδέας, Κ. Δαβίλλας, Δαμουράς, Ε. Σταθούλης, Ι. Σταθούλης, Φαράντος (55’ Απ. Δαβίλλας, Σεμερτζίδης, Λαγός, Δουλάμης, Κατωπόδης.
ΚΤΕΛ: Ποτηριάδης, Παυλόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδάσης, Φουρναράκος, Μουράτη, Θ. Ηλιακόπουλος, Καδάς, Αλεξόπουλος, Καρνούσκος, Πετσόπουλος (36’ λ. τρ. Τσίρμπας).

Η βαθμολογία


Η Tuba Libre είναι μόνη στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς μετά τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής. Στη 2η θέση ανέβηκαν οι Ουρανοκατέβατοι που κέρδισαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Old school και την άφησαν πίσω τους. Στην 3η θέση ανέβηκε η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ. Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Tuba Libre 20-3 15
2. Ουρανοκατέβατοι 14-7 13
3. Νο name 21-15 12
4. Old school 9-8 9
5. ΚΤΕΛ 15-10 7
6. Μπαρτσελιώμα 7-13 3
7. Ενωση λογιστών 8-20 0
8. No pasaran 6-24 0

Οι σκόρερ

Για άλλη μια αγωνιστική ο Θανάσης Λακριντής της Tuba Libre παρέμεινε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς με την Old school έφτασε τα 11. Ετσι αύξησε τη διαφορά από τον Κώστα Ανυφαντή της Old school, ο οποίος δεν σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Στην 3η θέση με 4 γκολ ανέβηκαν οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος του ΚΤΕΛ και Πανταζής της No name, που πέτυχαν από δύο και ένα γκολ αντίστοιχα στα παιχνίδια με Ενωση Λογιστών και Μπαρτσελιώμα. Αναλυτικά, οι σκόρερ μετά τη διεξαγωγή και της 5ης αγωνιστικής είναι οι:

11 γκολ: Λακριντής (Tuba Libre)

5 γκολ: Ανυφαντής (Old school)

4 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Αντωνόπουλος (ΚΤΕΛ), Πανταζής (No name),

3 γκολ: Τσίρμπας (ΚΤΕΛ), Δωδέκατος, Γυφτέας, Τζίφας (No name), Γιακουμής (No pasaran), Ζιώγος (Ουρανοκατέβατοι), Περιβολάρης (Tuba Libre)

2 γκολ: Δουλάμης (Ενωση Λογιστών), Θ. Ηλιακόπουλος (ΚΤΕΛ), Νινιός, Σπυρόπουλος (No name), Πετεινάρης, Στριλιγκάς, Πατογιάννης, Γεωργούσης (Ουρανοκατέβατοι), Χριστόπουλος, Εμμανουήλ (Tuba Libre)

1 γκολ: Ε. Σταθούλης, Κ. Ξυδέας (Ενωση Λογιστών), Δ. Ηλιακόπουλος, Τσιγαρίδης, Γ. Στασινόπουλος, Κ. Κατράνης, Γεωργακόπουλος, Καρνούσκος (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος, Σταθακόπουλος, Χριστιάς, Κατσιγιάννης, Μούκας, Τσούκλερης (Μπαρτσελιώμα), Παπαδέας, Αντωνόπουλος, Κοτσίλας, Θεοδωρόπουλος (Νο name), Μούγιος, Καπετανάκης, Παναγόπουλος (No pasaran), Δημητρίου, Πελεκάσης, Λύρας, Πολυμενέας (Old school), Καλιγιάννης, Αν. Παπαγεωργόπουλος, Ντόλιας (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Κάλλας (Tuba Libre)