Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 11:54

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τα “κλειδιά” σε Φασουλή!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τα “κλειδιά” σε Φασουλή!

Ο... κύβος ερρίφθη και στον Μιλτιάδη έκλεισαν το “καυτό” θέμα προπονητή, καταλήγοντας σε οριστική συμφωνία με τον Μιχάλη Φασουλή!

Με τον Μιχάλη Φασουλή θα πορευτεί ο Μιλτιάδης στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν κοινό μυστικό εδώ και αρκετές ημέρες και το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί και τυπικά το... deal είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο πολύπειρος Χωραΐτης τεχνικός βρέθηκε στο πλευρό του Ηλία Φωτόπουλου στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, ως στενός συνεργάτης και ειδικός βοηθός και κρίθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση, ενόψει της σαφώς πιο απαιτητικής χρονιάς που έρχεται, αποτελώντας ουσιαστικά τον διάδοχο του Ηλείου προπονητή στην άκρη του πάγκου.

Πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας και των ειδικών συνθηκών. Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ό,τι ο κ Φασουλής είχε φορέσει στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής την φανέλα του συλλόγου του Πύργου Τριφυλίας.