Κυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 22:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Περιμένει να μάθει πότε θα ξαναπαίξει…

Γράφτηκε από τον

Η αναβολή των σημερινών αγώνων της Γ' εθνικής διαφοροποίησε το πρόγραμμα της "Μαύρης Θύελλας" η οποία αντί για το ντέρμπι με τον Παναργειακό έπαιξε οικογενειακό δίτερμα στο Δημοτικό Στάδιο.


Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν αγώνες ούτε την Τετάρτη (ήταν προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική αλλά ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ' Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος δήλωσε ότι δεν θα γίνουν αγώνες) και εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα έχουμε δράση την προσεχή Κυριακή.
Ενδεχομένως να υπάρξουν νέα αύριο Δευτέρα, καθώς η Σούπερ Λίγκα έχει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με κυρίαρχο θέμα την εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση που προανήγγειλε ο κ. Αγραφιώτης. Ισως λοιπόν να προκύψει συμφωνία όσον αφορά τις απαιτήσεις της ΕΠΟ για επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Το βέβαιο είναι ότι οι «μελανόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να περιμένουν τις εξελίξεις και να προσπαθούν με προπονήσεις να διατηρήσουν τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που είχαν βρει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά, σήμερα δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Γεωργακόπουλος, Σαλαπάτας, Χάριτος και Τσάτσος και προληπτικά οι Πολυχρόνης και Μούζος που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση και την Τρίτη ρεπό (με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει ματς την Τετάρτη) ενώ οι Μεσσήνιοι ευελπιστούν ότι την επόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.
.