Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 17:23

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Κίνηση-”ματ” με Κανελλόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ:  Κίνηση-”ματ” με Κανελλόπουλο!

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η φιλόδοξη φέτος ΑΕ Λογγάς, που με προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ομάδας, Ντίνου Σούγλερη, ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης της με την απόκτηση του Κώστα Κανελλόπουλου!

Η ΑΕ Λογγάς ενισχύθηκε σημαντικά με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, καθώς μετά τους Κώστα Πανταζόπουλο, Κώστα Πιλάτη και Γιώργο Αργυρόπουλο, απέκτησε και τον Κώστα Κανελλόπουλο!

Πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη, καθώς ο 26χρονος επιθετικός έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης των “περιστεριών” που έχουν θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη στην Β' Τοπική την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία του Κανελλόπουλου την περασμένη σεζόν στην Θύελλα Μερόπης ήταν εντυπωσιακή, με απολογισμό 27 τέρματα στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, ενώ το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρει την... υπογραφή του προέδρου του συλλόγου, Ντίνου Σούγλερη που χειρίστηκε αποκλειστικά την υπόθεση!

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ως ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας την σεζόν 2017-18. Επίσης, έχει πανηγυρίσει και ένα πρωτάθλημα στην Α' τοπική με την φανέλα του ΑΟ Διαβολιτσίου την σεζόν 2018-19.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Πανθουριακό ενώ ποδοσφαιρικά προέρχεται από τον Εθνικό Μελιγαλά.