Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 15:08

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Έντυσε ξανά στα “ερυθρόλευκα” τον Δασκαλάκη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Έντυσε ξανά στα “ερυθρόλευκα” τον Δασκαλάκη

Αλλάζει ποδοσφαιρική “στέγη” ο Δασκαλάκης και από την Μεσσήνη... μετακομίζει στους Γαργαλιάνους.

Αλλάζει πόλη, φανέλα, αλλά όχι χρώματα. Ο λόγος για τον Σπύρο Δασκαλάκη, ο οποίος αποτελεί τη νέα μεταγραφική κίνηση του Τέλλου Άγρα.

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο πολύπειρος μεσοαμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση των “ερυθρόλευκων” και θα παίξει ξανά μπροστά στον κόσμο των Γαργαλιάνων.

Θυμίζουμε πως ο Δασκαλάκης είχε φορέσει την φανέλα του Άγρα και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19.

Πέρας της ποιότητας που έχει και της εμπειρίας που διαθέτει, είναι ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής. Αυτού του είδους οι παίκτες είναι πολύ χρήσιμοι στους προπονητές, γιατί προσφέρουν λύσεις σε καιρό απουσιών ή κρίσιμων καταστάσεων κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις, είτε ως αριστερός μπακ, είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ακόμα ως αμυντικός μέσος αναμένεται να... λύσει τα χέρια του Δημήτρη Λίτσα.

Ο Δασκαλάκης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα, Ηλυσιακό, Μεσσηνιακό, Πάμισο, Κυπαρισσία, Απόλλωνα Καλαμάτας, Μεθώνη και Ανδρούσα.

Αυτή είναι η 4η προσθήκη στο ρόστερ του Τέλλου Άγρα, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση των Χρήστου Μαλισόβα, Δημήτρη Γαλανόπουλου και Δημήτρη Μπάρκα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Άλλη μια μεταγραφή για την ομάδα μας, μόλις ολοκληρώθηκε, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό μέσο, Σπύρο Δασκαλάκη!