Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 07:03

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πλησιάζουν Παπαθεοδώρου και Δημητρίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πλησιάζουν Παπαθεοδώρου και Δημητρίου

Η επικείμενη απόκτηση των Σταύρου Αγγελή, Άρη Σταματελόπουλου και Κλέβι Ντίσα, φαίνεται πως ήταν μόνο το... ορεκτικό στον Πανθουριακό!

Ο Πανθουριακός δείχνει ότι είναι αποφασισμένος για ένα πολύ... καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι! Οι “κουκουβάγιες”, όπως αποκάλυψε στις 11 Ιουλίου το notosport.gr, είναι μια... ανάσα από την απόκτηση των Σταύρου Αγγελή, Άρη Σταματελόπουλου και Κλέβι Ντίσα.

Αλλά οι διοικούντες τον σύλλογο δεν μένουν εκεί. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως πάει να συμβεί και με τις περιπτώσεις των Τζίμη Παπαθεοδώρου και Περικλή Δημητρίου!

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Δύο κινήσεις με τις οποίες η ομάδα της Θουρίας προσθέτει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ, αφού οι δύο παίκτες έχουν δείξει πόσο σημαντικοί και πόσο καθοριστικοί μπορούν να γίνουν για τις ομάδες που εκπροσωπούν.

Αμφότεροι έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και στην δημιουργία καταστάσεων για τους συμπαίκτες τους, διαθέτουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και στην καλή τους μέρα μπορούν να δημιουργήσουν πολλούς... πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα. Το κυριότερο: είναι “μπαρουτοκαπνισμένοι” στα δύσκολα και έχουν κατακτήσει τίτλους.

Ο Παπαθεοδώρου (25 ετών, εξτρέμ) φόρεσε την φανέλα του Ακρίτα Κορώνης την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Εθνικό Μελιγαλά, Εράνη Φιλιατρών, ΑΕ Μάνης, Ολυμπιακό Ανάληψης, ξανά Πανθουριακό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20, Απόλλωνα Καλαμάτας, Τέλλο Άγρα, Κ18 Λεβαδειακού, ενώ έχει ξεκινήσει από τα Πράσινα Πουλιά.

Ο Δημητρίου (22 ετών, ακραίος επιθετικός) την σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στο πρώτο μισό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα “χρώματα” της Εράνης, ενώ στα μέσα του περασμένου Γενάρη ανακοινώθηκε η ένταξη του στο δυναμικό του Μιλτιάδη, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Προηγουμένως ήταν βασικό μέλος του ΑΟ Διαβολιτσίου στην Γ' Εθνική για δύο χρόνια, ενώ έχει παίξει στην Κ20 του Παναιτωλικού και στην Κ17 της ΑΕΚ. Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στην Ομόνοια Καλαμάτας.

Στον Πανθουριακό αναμένεται να κινηθούν εξίσου δυναμικά το προσεχές διάστημα, κάτι που φανερώνει τις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου για δημιουργία ενός συνόλου με πρωταγωνιστικούς στόχους.