Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 18:24

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 5η μεταγραφή για την Κ15 ο Χρήστος Κάτσος

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 5η μεταγραφή για την Κ15 ο Χρήστος Κάτσος

Ο 15χρονος Χρήστος Κάτσος είναι το 5ο κατά σειρά απόκτημα της ομάδας Κ15 της Καλαμάτας από το θερινό μεταγραφικό παζάρι.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου και τη χρονιά που πέρασε έπαιζε στο Μεσσηνιακό, ενώ ήταν μέλος της μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας.


Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Ηρακλής Κανελλόπουλος (επιθετικός), Πέτρος Σπυρόπουλος (αμυντικός-στόπερ), Γιώργος Αδαμόπουλος (επιθετικός) και Στυλιανός Διαμαντόπουλος (αμυντικός-δεξί μπακ), οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στο Δαναό.
Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα έχει υποβάλλει αίτημα στη Σούπερ Λιγκ ώστε το τμήμα Κ15 να λάβει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι της ακαδημίας θέλουν πέρα από τα παιδιά που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Κ15 να ενισχύσουν το τμήμα και με άλλα παιδιά ώστε να δημιουργήσουν μια ομάδα με ταλαντούχους παίκτες και να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει. Ο στόχος είναι να μπορέσουν παιδιά της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας μέσα από τα τμήματα υποδομής της πρώτης ομάδας του νομού να δείξουν ότι τους αξίζει να πάρουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και χρόνο με το χρόνο να διεκδικήσουν μια θέση στη πρώτη ομάδα.