Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 01:19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δίδυμη ενίσχυση με Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δίδυμη ενίσχυση με Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο!

Σε μια... πρωτότυπη “διπλή” ενίσχυση προχώρησε ο Ακρίτας Κορώνης, που απέκτησε τους δίδυμους αδερφούς, Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο!

Πρόκειται για δύο “ηχηρές” προσθήκες, που σε συνδυασμό με την απόκτηση των Βαγγέλη Κουλόπουλου και Γιάννη Γιακουμή, αλλά και την ηγετική παρουσία του “killer” Κώστα Μουτζούρη, δημιουργούν μια μεσοεπιθετική γραμμή γεμάτη ποιότητα, ικανή να κάνει... σμπαράλια κάθε αντίπαλη άμυνα!

Επί σειρά ετών αποτελούν δύο από τους κορυφαίους μέσους στην Αρκαδία. Ο Νίκος αγωνίζεται συνήθως πίσω από τον φορ, ενώ ο Δημήτρης παίζει ως κεντρικός μέσος.

Αμφότεροι διακρίνονται για την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση, ενώ ειδικά ο Νίκος έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας συχνά-πυκνά. Υπολογίζεται πως στην καριέρα του έχει σημειώσει πάνω από 500 τέρματα!

Οι δύο Αρκάδες ποδοσφαιριστές διαθέτουν τεράστια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τόσο με την φανέλα του Παναρκαδικού, όσο και με εκείνη της Δόξας Μεγαλόπολης.

Την περασμένη σεζόν κατέκτησαν το νταμπλ με την “τριφυλλοφόρο” ομάδα της Αρκαδίας και πανηγύρισαν την άνοδο στη τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, στο μίνι πρωτάθλημα μπαράζ ανόδου του ενός γύρου τέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη.

Επιπροσθέτως και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζαν σε συλλόγους που πρωταγωνίστησαν και κατέκτησαν τίτλους, όπως ο ΑΟ Φαλαισίας στην Α' τοπική της Αρκαδίας, αλλά και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, όντας από τα πρώτα “βιολιά” της εκάστοτε ομάδας τους.

Οι δύο μεταγραφές έχουν “κλειδώσει” και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθούν και τυπικά είναι να  αποδεσμευτούν από την ομάδα του Παναρκαδικού.

Θυμίζουμε πως ο Ακρίτας έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Μένη Σακκά και Άγγελου Γκαϊδόγιαννη, ενώ στην άκρη του πάγκου θα κάθεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α' τοπική, ο Παναγιώτης Δρούγας.