Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 20:31

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Μεταγραφή... στη διοίκηση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Μεταγραφή... στη διοίκηση

Μια σημαντική προσθήκη στο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, καθώς ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι πλέον Α' Αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Ο κ. Αντωνόπουλος έλκει την καταγωγή του από το Βλαχόπουλο, αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και τα προηγούμενα χρόνια ήταν ενεργός συμπαραστάτης στην προσπάθεια της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σημαντική προσθήκη στο διοικητικό σχήμα της ομάδας μας, καθώς ο Κώστας Αντωνόπουλος εισέρχεται στο διοικητικό συμβούλιο στη θέση του Α' Αντιπρόεδρου. Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια είναι κοντά στην ομάδα.

Τα προηγούμενα χρόνια με σημαντικές χορηγίες συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα μας να κρατηθεί ζωντανή” στα χρόνια του κορονοϊού, μετέπειτα στην πορεία ανόδου της ομάδας μας στην Α1, αλλά και την περσινή χρονιά σε ό,τι του ζητήθηκε ήταν πάντα δίπλα.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Γερμανία και διατηρεί το ελληνικό εστιατόριο “Costas Navarino” στη Νυρεμβέργη.

Φέτος ήρθε η ώρα να έχει πιο ενεργό ρόλο και να συμμετέχει ενεργά στην αναδιοργάνωση της ομάδας και να βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β' τοπική.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στο Ελατοχώρι οι Χότζα και Καστόρας