Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 12:17

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κοντά σε μπακ, πάει και για το “μπαμ” με Σέρβο μέσο!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κοντά σε μπακ, πάει και για το “μπαμ” με Σέρβο μέσο!

Κοντά στην υλοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο Μιλτιάδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έχουν καταθέσει πρόταση σε έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα που υποβιβάστηκε από την Γ' Εθνική. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει άνετα και στα δύο άκρα της άμυνας, σε ρόλο φουλ μπακ, αφού χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Στα συν είναι ότι αγωνίζεται ως “μικρός” στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας εξετάζουν την περίπτωση ενός Σέρβου μέσου που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με την φανέλα διάφορων συλλόγων. Σε περίπτωση που πάρει... σάρκα και οστά το εν λόγω “deal”, θα μιλάμε για μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας, από εκείνες που αλλάζουν τις αγωνιστικές ισορροπίες!

Θυμίζουμε πως ο Μιλτιάδης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσει κατά σειρά τους Μιχάλη Τζιόλα, Χάρη Γιαννόπουλο, Διονύση Παπαδόπουλο, Κώστα Ηλιόπουλο, Γερούν Λούμου, Αχιλλέα Καραμπότσο, Βασίλη Θώδη, Αρντίτ Γκεβόρι, Κώστα Χάμο, Γιώργο Καπετανάκη και Τάσο Μπούρδο.