Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 22:01

4 νέοι παίκτες στην Ακαδημία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
4 νέοι παίκτες στην  Ακαδημία της Καλαμάτας

Τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της, συνέχισε χθες η Ακαδημία της Καλαμάτας με την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.


Πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ19 και Κ15 της ακαδημίας, φτάνοντας μέχρι στιγμής τα 11 αποκτήματα. Ο λόγος για τους Μάριο Ιωαννίδη, Ηλία Κατράνη, Κωσταντίνο Διηνεκή Μαρκόπουλο, αυτοί που εντάχθηκαν στην ομάδα Κ19 και τον Κωνσταντίνο Σταθά, που θα πλαισιώσουν την ομάδα Κ15.


Ο Μάριος Ιωαννίδης (9η μεταγραφή), είναι γεννημένος το 2008, αγωνίζεται ως μέσος και έπαιζε στην Πράσινα Πουλιά. Ο Ηλίας Κατράνης (10η μεταγραφή), είναι γεννημένος το 2007, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε και αυτός από την Πράσινα Πουλιά. Ο Κωνσταντίνος-Διηνεκής Μαρκόπουλος (11η μεταγραφή), είναι γεννημένος το 2008, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τη χρονιά που πέρασε έπαιζε στο Νέο Αρί στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, όπου είχε πολλές συμμετοχές.


Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στην ομάδα Κ19, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες με το πρώτο απόκτημα του συγκεκριμένου τμήματος, τον 18χρονο ακραίο επιθετικό Παναγιώτη Γασπαρινάτο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πάτρα στην ομάδα Δαβουρλή Κ '92.


Το τελευταίο απόκτημα της χθεσινής ημέρας είναι ο 14χρονος μεσοεπιθετικός Κωνσταντίνος Σταθάς (κατά σειρά 8η μεταγραφή της ακαδημίας), ο οποίος αγωνιζόταν στον Δαναό, αλλά και στη μικτή ομάδα της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Με ανακοινώσεις στην επίσημη σελίδα της ακαδημίας, οι υπεύθυνοι των τμημάτων καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας.