Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 14:20

Εικόνες ντροπής στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” (φώτο)

Γράφτηκε από τον
Εικόνες ντροπής στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” (φώτο)

Απαράδεκτες εικόνες αντίκρισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Καλαμάτας στην “πρώτη” της ομάδας στο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Δυστυχώς ο χώρος δεν φυλάσσεται με αποτέλεσμα το γήπεδο να μοιάζει εγκαταλελειμμένο και να γίνεται έρμαιο... βανδάλων, την ώρα μάλιστα που αποτελεί μια σημαντική αθλητική υποδομή της πόλης.

Με το “Γεώργιος Λουκαρέας” να παραμένει κλειστό, λόγω των επικείμενων εργασιών για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, το γηπεδικό πρόβλημα στην περιοχή εντείνεται όλο και περισσότερο.

Πέρα από τη χαλασμένη σε αρκετά σημεία περίφραξη, τα τρύπια δίχτυα και τις ζημιές στους πάγκους, η βλάστηση έχει μπει μέσα στο γήπεδο, ενώ σε άλλη περίπτωση η πρόσβαση σε αυτό είναι αδύνατη.

Χαλασμένα θρανία, παλιά στρώματα με περιττώματα ζώων και νιπτήρες στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων συνθέτουν το απαράδεκτο σκηνικό, όπως άλλωστε μαρτυρούν οι εικόνες που κατέγραψε ο “φακός” του notosport.gr.

Με αρκετά σωματεία να ξεκινούν αυτή την περίοδο την προετοιμασία τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, οι απαραίτητες εργασίες για να γίνει το “Παναγιώτης Μπαχράμης” και πάλι λειτουργικό και ασφαλές, επιβάλλεται να ενταθούν.