Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 10:28

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με στόχο την παραμονή ξεκίνησε προετοιμασία (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με στόχο την παραμονή ξεκίνησε προετοιμασία (φώτο)

Με θετική αύρα και ξεκάθαρο στόχο την παραμονή ξεκίνησε την Παρασκευή (16/8) το... ταξίδι του Παναθηναϊκού Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

13 χρόνια... αναμονής ήταν πολλά για το “τριφύλλι”, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει φέτος στα μεγάλα “σαλόνια” του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόσκληση της ΕΠΣ Μεσσηνίας προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του ΑΟ Σπερχογείας να μην δηλώσει συμμετοχή.

Στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, το οποίο έχει δηλωθεί ως πρώτη έδρα, ενώ μια δεύτερη επιλογή είναι το γήπεδο Δυτικής Παραλίας, έγινε η πρώτη συνάντηση του τεχνικού, Βασίλη Παναγιωτόπουλου με παλιούς και νέους παίκτες, έστω κι αν υπήρχαν αρκετές δικαιολογημένες απουσίες.

Υπενθυμίζεται πως το “Γ. Λουκαρέας”, που ήταν η μόνιμη έδρα της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσης της, θα κλείσει για να γίνουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν, που είναι απαραίτητες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ομάδες για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους.

Στο πλευρό του 47χρονου προπονητή ήταν ο άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων, Αντώνης Αγγελής. Προτού οι “πράσινοι” πατήσουν... χορτάρι για τα πρώτα χιλιόμετρα της σεζόν, μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, ενώ έγινε το καλωσόρισμα από τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο.

Στην σύντομη ομιλία του ο προπονητής των νεοφώτιστων ανέφερε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η παραμονή, χωρίς να παρεκκλίνει όμως από την φιλοσοφία και το πλάνο, που είναι η συμμετοχή και η αξιοποίηση των νεαρών παικτών που διαθέτει στις τάξεις του ο σύλλογος.

Το παρών στην “πρώτη” έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Έλτον Ντέρτιζα, Δημήτρης Παντελόπουλος, Νίκος Ιατρόπουλος και Γιάννης Ξυλάς, καθώς επίσης και ο Ματέο Κράκουλι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού Καλαμάτας για την σεζόν 2024-25:

Παναγιώτης Πετρόπουλος, Αρτέμης Παλιάς, Φώτης Μπάμπης, Βασίλης Λέκκας, Νεκτάριος Σταθόπουλος, Έλτον Ντέρτζια, Δημήτρης Παντελόπουλος, Νίκος Ιατρόπουλος, Γιάννης Ξυλάς, Ματέο Κράκουλι, Παναγιώτης Ντάκουρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Πόταρης, Δημήτρης Ζόμπολας, Ρήγας Χότζα, Κλέιντι Ριπάι, Θοδωρής Καυκούλας, Μιχάλης Σταματέλος, Γιώργος Κατσαβός, Θοδωρής Λεβαντής, Παναγιώτης Μασουρίδης, Αλέξανδρος Μεμίσια, Γιάννης Σάχλας, Γιάννης Γιαννίκος, Χρήστος Αντωνόπουλος, Αντώνης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ζόμπολας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Κορομηλάς,, Γιάννης Λημνιός, Φίλιππος Μπάμπης, Κυριάκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Στούπης, ΈζοΤούζα, Βασίλης Τσουλάκος, Διονύσης Χαραλαμπόπουλος, Οδυσσέας Ψαρρέας.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

  • ΑΕ Λογγάς (24 Αυγούστου)
  • ΑΟ Στενωσιάς (28 Αυγούστου)
  • ΑΕ Μάνης (31 Αυγούστου)
  • Αστέρας Βαλύρας (4 Σεπτεμβρίου)
  • ΑΟ Λαιΐκων (11 Σεπτεμβρίoυ)
  • Αναγέννηση Παραλίας (15 Σεπτεμβρίου)