Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 22:09

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Βασιλόπουλος και με τη... βούλα, μόνο η ανακοίνωση για Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Βασιλόπουλος και με τη... βούλα, μόνο η ανακοίνωση για Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Το τυπικό μέρος της επιστροφής του Νίκου Βασιλόπουλου στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ολοκληρώθηκε, αφού οι “ασπρόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός, όπως είχε αναφέρει το notosport.gr νωρίτερα μέσα στην ημέρα, θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας μετά από δύο χρόνια.

Ο Βασιλόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Στενωσιάς και δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική του στέγη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χανδριναϊκό, ΠΑΟ Καλλιθέας, Μιλτιάδη, Τέλλο Άγρα, ΑΟ Μεθώνης και Τσικλητήρα Πύλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην ομάδα μας του 29χρονου αμυντικού Νίκου βασιλόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Στενωσιά.

Ο Νίκος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας την σεζόν 2021-2022, που κατέκτησε την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα.»

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Παπαφλέσσα δρομολογεί τις δύο επόμενες μεταγραφικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής των Βαγγέλη Τσέλιου και Γιώργου Σταματελόπουλου, όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει από τις 16 Αυγούστου.