Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 17:19

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: “Διπλή” ενίσχυση με Φίλαϊ και Μαυροειδέα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: “Διπλή” ενίσχυση με Φίλαϊ και Μαυροειδέα

Δύο παίκτες προσέθεσε στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Ράχης, καθώς ο σύλλογος της Ράχης ήρθε σε συμφωνία με τους Μάρκο Φίλαϊ και Κυριάκο Μαυροειδέα.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες ομάδες ο νέος τεχνικός των “κανονιέρηδων”, Άγγελος Σπάλας.

Ο Φίλαϊ είναι 36 ετών και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις, είτε ως αμυντικός μέσος, είτε ως στόπερ, ενώ διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι.

Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟ Καλού Νερού, ενώ για πολλά χρόνια έχει υπάρξει βασικό στέλεχος του Ηρακλή Καλαμάτας.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Ακρίτα Κορώνης, Ομόνοια, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Σπερχογεία Τέλλο Άγρα, Εθνικό Μελιγαλά και Αστέρα Αρφαρών.

Ο Μαυροειδέας είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Παλαιότερα έχει υπερασπιστεί τις εστίες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ερμή Καλαμάτας.

Θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί ακόμα ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένονται κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί την προσεχή σεζόν ο έμπειρος κόουτς.