Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 14:35

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρόκριση στα χαρτιά για τον Μιλτιάδη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρόκριση στα χαρτιά για τον Μιλτιάδη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας προκρίθηκε ο Μιλτιάδης, κερδίζοντας στα χαρτιά τον αγώνα με τη Δόξα Καλαμάτας που ήταν προγραμματισμένος να γίνει χθες, αλλά αναβλήθηκε.


Η παραπάνω αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της Β’ φάσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ήταν προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Γαργαλιάνων. Ομως οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα που είχε προγραμματιστεί να γίνει το ματς, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του. Μάλιστα ο διαιτητής Χρήστος Γεωργαντάς μετά από συζήτηση με τους εκπροσώπους των δύο σωματείων, τους ενημέρωσε ότι ήταν αδύνατον με τέτοιες συνθήκες να διεξαχθεί το παιχνίδι και προχώρησε στην αναβολή του.
Νωρίτερα σήμερα υπήρξε επικοινωνία της ΕΠΣΜ με τα δύο σωματεία ώστε το ματς να πραγματοποιηθεί κανονικά το απόγευμα την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, όμως η Δόξα δεν μπορούσε να συγκεντρώσει του ποδοσφαιριστές και να ταξιδέψουν στους Γαργαλιάνους για τον αγώνα. Ετσι ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΜ, ότι δεν θα πάει να παίξει και η διοργανώτρια κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ομάδας του Πύργου Τριφυλίας.
Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο Μιλτιάδης στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.