Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 16:14

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.): Στους “16” με πρωταγωνιστή τον Μπουρίκα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0 παρ. (0-0 κ.δ.): Στους “16” με πρωταγωνιστή τον Μπουρίκα

Ντέρμπι με τα... όλα του αποδείχθηκε το ματς στο “Στ. Παπαδόπουλος”, μεταξύ του Μεσσηνιακού και του Εθνικού Μελιγαλά για την β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στην κανονική διάρκεια και χρειάστηκε ο επιπλέον χρόνος της παράτασης για να αναδειχθεί ο νικητής. Εκεί οι παίκτες του Φραγκίσκου Κεράνη “λύγισαν” την αξιόμαχη ομάδα του Μελιγαλά με 1-0 και πήραν την πρόκριση για τους “16” της διοργάνωσης, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Στενωσιάς εκτός έδρας. “Χρυσός” σκόρερ για τους γηπεδούχος ήταν ο νεοαποκτηθείς, Ηλίας Μπουρίκας στο 102', ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα “πράσινα”.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Φραγκίσκος Κεράνης): Κουρεντζής, Παπαδόπουλος, Κομπότης, Πετρόπουλος, Φαμπιάνο (113′ Σακκάς), Θεοφιλόπουλος (36′ λ. τρ. Χόχολης), Μπουρίκας, Σπυρόπουλος (83′ Κωνσταντινίδης), Κιοσσές (60′ Κότσης), Ζαχαριάς, Τόλιας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Παναγιώτης Μπιζίμης): Καρτερολιώτης, Ντεμίρι(86′ Νικολόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Διακουμάκος, Μπιζίμης (105′ Σπυρόπουλος), Γεωργόπουλος, Ζαμπάρας (73′ Χρονόπουλος), Ρουμελιώτης (46′ Πούγια), Βουρνάς, Τσάκωνας (67′ Παναγιωτόπουλος), Σαραντόπουλος.