Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 18:40

ΣΤΕΝΩΣΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Ξανά στους “8”

Γράφτηκε από τον
ΣΤΕΝΩΣΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Ξανά στους “8”

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας για δεύτερη διαδοχική χρονιά πανηγυρίζει ο ΑΟ Στενωσιάς.

Η ομάδα της Στενωσιάς επικράτησε με 1-0 του Μεσσηνιακού στο γήπεδο του Σουληναρίου, χάρη σε γκολ του Χρήστου Μέτσο στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ του Θανάση Χρόνη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σακκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στο 21' με κεφαλιά του Κοντού και οι φιλοξενούμενοι στο 52', όταν ο Μπουρίκας σέντραρε και ο Θοδωρής Σταματελόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Οικονόμου. Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του Μεσσηνιακού, Άγγελος Ζαχαριάς, αποκόμισε τραυματισμό στον δεξί ώμο και στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από τον Χασανέα. Ο άτυχος παίκτης αποχώρησε με προορισμό το Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Πέτρος Χιώτης): Οικονόμου, Θοδωρής Σταματελόπουλος, Θοδωρής Καλογερόπουλος (61′ Αλεβίζος), Μάντης (61′ Παναγιώτης Καγιανάς), Φιλόπουλος, Μέτσο, Θανάσης Χρόνης, Βαγγέλης Καλογερόπουλος (76′ Θανάσης Ηλιόπουλος), Στέλιος Καγιανάς (61′ Θανάσης Σταματελόπουλος), Θοδωρής Χρόνης (80΄ Λυμπερόπουλος), Κοντός.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Φραγκίσκος Κεράνης): Σακκάς, Χόχολης, Παπαδόπουλος, Πετρόπουλος, Φαμπιάνο, Θεοφιλόπουλος, Μπουρίκας, Σπυρόπουλος, Κιοσσές (56′ Κότσης), Ζαχαριάς (46′ λ. τρ. Χασανέας), Τόλιας.