Παρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 08:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" Θέλει διπλό στην τελευταία έξοδο του 2014

Γράφτηκε από τον

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναργειακό έφερε την "Μαύρη Θύελλα" σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την πρώτη θέση και πλέον το ζητούμενο για τος Μεσσηνίους είναι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να ανέβουν στην κορυφή.


Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά προέρχεται από τρία συνεχόμενα τρίποντα και την Κυριακή θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί στο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας (3 μ.μ.) το οποίο θα είναι και το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας για το 2014.
Θα ακολουθήσουν δύο σερί αγώνες με την Δόξα Νέας Μανωλάδας στο Δημοτικό Στάδιο (στις 10/12 για το κύπελλο και στις 14/12 για το πρωτάθλημα), στην συνέχεια η "Μαύρη Θύελλα" θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό στις 17/12 και θα κλείσει το 2014 με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό στις 21 Δεκεμβρίου.

Σημαντικές απουσίες

Το ματς της Κυριακής χαρακτηρίζεται δύσκολο από τους Μεσσηνίους που γνωρίζουν ότι θα παίξουν με ένα αντίπαλο που έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Επιπλέον η Καλαμάτα έχει προβλήματα αφού φαίνεται ότι δεν προλαβαίνει ο Τριάντος ενώ θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Ηλιόπουλος, Ρούσσης και ο τραυματίας Σαλαπάτας. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Πολυχρόνη και  Χαρίτου. Παρά τα προβλήματα πάντως, το κλίμα στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο είναι αισιόδοξο και υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στην Μεσσηνία την Κυριακή το βράδυ.


Ανακοίνωση
της διοίκησης

Ανακοίνωσε εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση της Καλαμάτας, η οποία σχολιάζει σχετική ανακοίνωση που είχε προηγηθεί από τον Παναργειακό, σύμφωνα με την οποία, υπήρξε ειρωνικό δημοσίευμα ιστοσελίδας για την ομάδα του Αργους και άφηνε να εννοηθεί ότι συμφέρον από αυτό είχε η Καλαμάτα.
«Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Παναργειακού για κάποιο blog της περιφέρειας και επειδή το τελευταίο παιχνίδι ήταν με εμάς και μπορεί κάποιος κακόβουλος να υποθέσει ότι η ομάδα η οποία αναφέρεται στην ανακοίνωση ως αυτή με τα συμφέροντα είναι η Μαύρη Θύελλα, για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις πρέπει να τονιστεί ότι συμφωνούμε απόλυτα με τα παράπονα της μεγάλης Αργολικής ομάδας και πιστεύουμε ότι αντιλαμβάνεται και η διοίκησή της τι "τραβάμε" τόσα χρόνια εδώ στο Νότο".

Με κόσμο στη Μαγούλα

Όπως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και την Κυριακή, η Καλαμάτα θα παίξει με κόσμο στη Μαγούλα αφού οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 10.30 το πρωί από το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του ΟΣΕ ενώ η τιμή για το πούλμαν θα είναι 10 ευρώ το άτομο.