Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 20:51

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 5-1: Νέα εντυπωσιακή νίκη

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 5-1: Νέα εντυπωσιακή νίκη

Μετά τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ο Ακρίτας Κορώνης «φιλοδώρησε» με πέντε τέρματα (5-1) εντός έδρας και την Ομόνοια Καλαμάτας για την 3η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Το σύνολο του Παναγιώτη Δρούγα ήταν απολαυστικό, ξεδιπλώνοντας τον υπέροχο εαυτό του, για να «φωνάξει» προς πάσα κατεύθυνση που στόχος της είναι φέτος να πρωταγωνιστεί. Στο 15' ο Γιακουμής εκτέλεσε κορνέρ από τα αριστερά και ο Γκαϊδόγιαννης με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φέρουν τα ματς στα ίσα δύο λεπτά μετά, με το σουτ του Διονυσόπουλου μέσα από την περιοχή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ. Στο 32' ο Κουτσουμπός εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Κουλόπουλος με γυριστή κεφαλιά έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ της Ακρίτα (2-1). Και το τρίτο τέρμα που σημείωσε η ομάδα της Κορώνης ξεκίνησε από τα πόδια του Κουτσουμπού.

Στο 44' ο αειθαλής κεντρικός αμυντικός με εκτέλεση φάουλ από τον χώρο του κέντρου, βρήκε τον Μουτζούρη που κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας, εκείνος γύρισε με τη μία μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο επερχόμενος Γιακουμής με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (3 -1). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε φουλ ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54' ο Τσάντι πήρε από τα δεξιά και ο Κουλόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Τιμπλαλέξης στο 58' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από το σημείο του πενάλτι, παράβαση την οποία κέρδισε ο Γιακουμής από τον Σεντεμέντε.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Μαλιόγκας, Γκαϊδόγιαννης (64′ Παναγιωτόπουλος), Κουτσουμπός, Τιμπλαλέξης (58' Νίκος Λυμπερόπουλος), Μουτζούρης (58' Τσελάι), Δημήτρης Λυμπερόπουλος (58' Σταμάτης), Κουλιγόπουλος (64') Τσάνι.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλάμαρας, Κοστρίβας (67′ Τσίμπουρης), Γαβράς (60' Στραβάκος), Σεντεμέντες, Μπαζάνης, Μανιάτης (46' Τάφα), Μπέρμπερη (59' Τζανετάκος), Μπάλας, Πολίτης, Διονυσόπουλος, Κυριακόπουλος.