Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 21:12

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 3-0: Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 3-0: Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος

Ο Πάμισος πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό του, επικρατώντας 3-0 της Θύελλας Χαρακοπιού στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Η ομάδα του Ηλία Μουρούσια, έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας την προηγούμενη αγωνιστική, “χτύπησε” στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα, πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον, πλέον, ιδανικό τρόπο για τους “Νησιώτες”, καθώς ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου. Ο Αθανασόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή, τρύπωσε ανάμεσα σε Γουρνά και Κουτσολία και βρέθηκε στο έδαφος, με τον κ. Κομπιλίρη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλέιβις Ντίσα στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον Μπαχράμη στην αριστερή, με τον αρχηγό του Παμίσου να βρίσκει δίχτυα για τρίτο σερί ματς (1-0). Στο 81' ο Γουρνάς έκανε κακό γύρισμα από τον χώρο του κέντρου, ο Κοντομανωλόπουλος το εκμεταλλεύτηκε, βρέθηκε απέναντι στον Μπαχράμη και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0, πανηγυρίζοντας με “siu” αλά... Κριστιάνο Ρονάλντο! Στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Κλέιβις Ντίσα έγινε κάτοχος της μπάλας μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, προχώρησε στον άξονα, πέρασε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε κάθετα στον Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος αφού πρώτα κοντρόλαρε με το δεξί εν συνεχεία πλάσαρε με το αριστερό για να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Το μισό και παραπάνω γκολ ανήκει στον “κάπτεν” του Παμίσου, ο οποίος έκανε μια εκπληκτική ενέργεια.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Τσιφτσής, Πλατάνας, Φυσαράκης, Κακούρος, Καλογερόπουλος (60' Λάγιος), Μαθιόπουλος, Αθανασόπουλος (73' Πετρουλάκης), Κλέιβις Ντίσα (89′ Μπούνας), Αντεμάι (89' Άλεξ Ντίσα), Μπβουντούρα, Κοντομανωλόπουλος (89' Θεοδωρακόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Ορφανός, Γουρνάς, Γιαννακόπουλος, Κουτσολίας, Πιτσιλής, Δουρούμης, Βασιλογιαννακόπουλος (65' Αντωνίου), Δημητρίου, Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης.