Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 21:37

Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ - ΑΕ ΜΑΝΗΣ 1-0: Με χρυσό σκόρερ τον Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ - ΑΕ ΜΑΝΗΣ 1-0: Με χρυσό σκόρερ τον Χριστόπουλο

Η νεοφώτιστη Στενωσιά συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας, κατακτώντας το δεύτερο τρίποντο της σε τρεις αγωνιστικές.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ομόνοιας, η ομάδα του Πέτρου Χιώτη επικράτησε 1-0 της ΑΕ Μάνης, δείχνοντας πως θα αποτελέσει σκληρό αντίπαλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Χριστόπουλος στο 20ο λεπτό, με ωραίο τελείωμα ύστερα από ασίστ του Κοντού. Αυτό το γκολ έμελλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας στην Στενωσιά τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν. Η ΑΕ Μάνης, από την άλλη, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της εκτός έδρας, μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία και χωρίς νίκη μακριά από τον Κάμπο.
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Μανικάκης, Χριστόπουλος (67' Αθ. Σταματελόπουλος), Γιαννόπουλος (77' Ευαγγ.. Καλογερόπουλος), Θεοδ. Σταματελόπουλος, Μάντης, Φιλόπουλος, Μέτσο (88' Καγιανάς), Αλεβίζος, Θεόδ. Χρόνης, Κοντός, Αθ. Χρόνης (88' Κοκάι).
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Πλιός, Χατζηπαναγιώτης (46' Τριανταφυλλάκης), Σπυρέας (70' Ντερβίσι), Γιαννής, Τζανετέας (85' Μαναρώλης), Σπυρόπουλος, Πολίμος, Κ. Πουλάκος, Κουρούπης, Μουλιάτος, Σαραντόπουλος.