Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 15:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” “Πάνοπλη” με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” “Πάνοπλη” με Παναχαϊκή

Το δεύτερο μόλις εντός έδρας ματς στη Super League 2 θα δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα, με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Η “Μαύρη Θύελλα” στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έπαιξε μόνο μια φορά ενώπιον του κοινού της, στις 30 Σεπτεμβρίου με τον Παναργειακό, τον οποίο κέρδισε στις καθυστερήσεις.

Με τον ίδιο τρόπο είχε περάσει στην πρεμιέρα και από τα Χανιά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σε δύο σερί ματς στην Αττική με Αιγάλεω και ΑΕΚ Β’, έμεινε στην ισοπαλία και έπεσε από την κορυφή του β’ ομίλου, όπου βρίσκονται η Κηφισιά και ο Πανιώνιος.
Η Καλαμάτα είναι στην 3η θέση και δεν έχει περιθώρια για απώλειες απέναντι στους Πατρινούς, που έχουν κερδίσει μόνο τον Αστέρα Τρίπολης Β’ και έχουν ηττηθεί από ΑΕΚ Β’, Ηλιούπολη και Κηφισιά. Η τελευταία ήττα από την πρωτοπόρο, είχε μάλιστα ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με τον Γιάννη Τάτση, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να επιστρέφει στην Πάτρα και να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα παραταχθεί πάντως “πάνοπλη”, καθώς οι Ντιγκινί και Μόρσεϊ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ από χθες μπήκε στο πρόγραμμα και ο Τσελεπίδης. Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου θα βρίσκεται και ο Κάρμελο Αλγκαρανάζ, που έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Βολιβίας. Δύσκολα όμως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, με δεδομένη την κούραση από το ταξίδι αλλά και του ότι έχει χάσει τόσες προπονήσεις. Ο Μπαράλες και ο Ντιγκινί είναι οι δύο επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, με τον Μόρσεϊ να θέτει επίσης υποψηφιότητα για την 11άδα, για το ένα άκρο της επίθεσης (στο άλλο θα είναι ο Μορέιρα).