Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 14:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιστρέφουν αύριο στο γήπεδο οι παίκτες ενώ η διοίκηση συνεχίζει την μεταγραφική αναζήτηση

Γράφτηκε από τον

Μετά το εορταστικό ρεπό, οι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" θα επιστρέψουν αύριο Κυριακή στο γήπεδο και ξαναμπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει φυσικά υποχρεώσεις ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο καθώς η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 11 Ιανουαρίου.


Ωστόσο στο διάστημα της διακοπής σκοπός είναι να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η ομάδα αλλά και να αξιοποιήσει τον χρόνο προκειμένου να διορθώσει κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι της.
Για αυτό άλλωστε και την προσεχή Τρίτη προγραμματίζεται φιλικό παιχνίδι με την Κυπαρισσία ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις τις προσεχείς μέρες.
Να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το 2014 στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ" εθνικής, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναργειακό και δύο πίσω από τον δεύτερο Αιολικό.
Το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι στις 11 Ιανουαρίου με τον Μανδραϊκό εκτός έδρας ενώ θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λουτράκι και Παναρκαδικό, με τα οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.
Στο μεταγραφικό τομέα, οι «μελανόλευκοι» κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια προχωρημένη περίπτωση. Να θυμίσουμε πως στόχος είναι να γίνουν λίγες και καλές κινήσεις, δύο ή τρεις, οι οποίες θα δυναμώσουν ουσιαστικά την ομάδα.