Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 14:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποχωρεί ο Πατσιώτης, κινείται για ενίσχυση η διοίκηση

Γράφτηκε από τον


Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Πάμισο ο μεσοεπιθετικός Νίκος Πατσιώτης, ο οποίος δεν έχει φέτος το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.  Ακόμα θέμα φαίνεται να υπάρχει και με τους Αντώνη Καλογερόπουλο (μεσοεπιθετικός) και Φάνη Βλαχόπουλο (επιθετικός) και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία.


Η διοίκηση τονίζει ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση τόσο για τις αποδεσμεύσεις, όσο και για τις μεταγραφές. Ηδη όμως υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και από Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις.  Ενας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πάμισο είναι ο πρώην αμυντικός της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού Αντώνης Κωνσταντόπουλος που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Κισσαμικό. Πρόθεση είναι να αποκτηθεί και ένας έμπειρος γκολκίπερ, ενώ θα υπάρξει ενίσχυση και στην επιθετική γραμμή.

Φιλικό στην Καλαμάτα

Στο γήπεδο θα επιστρέψουν σήμερα οι παίκτες του Παμίσου μετά από τριήμερο ρεπό. Αύριο Κυριακή η ομάδα της Μεσσήνης θα μεταβεί στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα σε φιλικό ματς στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" τον Α.Ο. Φαραί. Δεν θα αγωνιστούν οι στρατευμένοι Σεϊτάι, Φιλόπουλος, Χρ. Τρίψας, ο Τσιπλάκης που έχει άδεια, καθώς και ο Μανιάτης.
 Ο τελευταίος έχει πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Ο τυχερός λαχνός

Στην κ.  Ελένη Σιανδρή με καταγωγή από την Πιλαλίστρα ανήκει ο τυχερός λαχνός που  κερδίζει ένα μηχανάκι Daytona 50cc, στην πρόσφατη λαχειοφόρο αγορά του Παμίσου. Η απονομή του δώρου  θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με το Δώριο το Σάββατο 10 Ιανουαρίου.
Π.Φ.