Κυριακή, 28 Δεκέμβριος 2014 19:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο Ασπρόχωμα η προπόνηση, ίσως γίνει φιλικό την Τρίτη με Κυπαρισσία, καμιά εξέλιξη στα μεταγραφικά

Γράφτηκε από τον

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας μετά το τετραήμερο εορταστικό ρεπό. Ο Κουρμπανάς και οι ποδοσφαιριστές της Μεσσηνιακής ομάδας απέφυγαν για μια ακόμη φορά να πάνε στο Δημοτικό Στάδιο προκειμένου να προφυλαχθεί ο βαρύς από την βροχή τάπητας.


Ετσι η προπόνηση έγινε στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Ασπροχώματος, όπου και θα συνεχίσει να προπονείται η ομάδα μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.
Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα της Κυπαρισσίας, το οποίο ήταν να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο. Ωστόσο οι «μελανόλευκοι» δεν θέλουν να πατήσουν τον τάπητα του Σταδίου, για αυτό το ματς είτε θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος είτε θα αναβληθεί, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο.
Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι "ετοιμοπόλεμοι".
Να θυμίσουμε πως το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι στις 11 Ιανουαρίου με τον Μανδραϊκό εκτός έδρας ενώ θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λουτράκι και Παναρκαδικό, με τα οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.
Βαθμολογικά, η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται την τρίτη θέση του 3ου ομίλου της Γ" εθνικής, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναργειακό και δύο πίσω από τον δεύτερο Αιολικό.

Καμιά εξέλιξη
στα μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό τομέα, δεν έχουμε ακόμη κάποια εξέλιξη. Οι Μεσσήνιοι δεν καίγονται για μεταγραφές, αλλά ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι και θα κάνουν 2-3 κινήσεις αν βρουν τους κατάλληλους παίκτες που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.
• Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ανοικτό για τους φιλάθλους οι οποίοι επιθυμούν να ψωνίσουν τα δώρα της Πρωτοχρονιάς θα παραμείνει το περίπτερο της Καλαμάτας (Ναυαρίνου και Φαρών) το τριήμερο 29,30 και 31 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00.