Κυριακή, 28 Δεκέμβριος 2014 19:32

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πρώτη… δυνατή μεταγραφή ο Θοδ. Θεοδωρακόπουλος από τον ΠΑΟ Βάρδας

Γράφτηκε από τον

Πριν καν μπει ο Ιανουάριος η Κυπαρισσία πραγματοποίησε την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της… Συγκεκριμένα απέκτησε τον 24χρονο μεσοεπιθετικό (χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια) Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο από τον ΠΑΟ Βάρδας.


Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παραστάσεις και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας είχε 6 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ.
Σίγουρα η απόκτηση του από τον ΑΟΚ συνιστά επιτυχία, μιας και είναι ένας φιλόδοξος παίκτης σε πολύ καλή ηλικία.
Αλλωστε η Τριφυλιακή ομάδα συνηθίζει να… ψωνίζει από την αγορά της Ηλείας τα τελευταία χρόνια που την ξέρει πολύ καλά.
Ο Θεοδωρακόπουλος, που έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση, ξεκίνησε από τους νέους του Αστέρα Τρίπολης, έχει περάσει από τον Αστέρα Αμαλιάδας, το Πανόπουλο και πέρυσι ήταν στον Αρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Να σημειωθεί πως η Κυπαρισσία έχει πάρει και τον 16χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος επέστρεψε από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Σίγουρα θα γίνουν κι άλλες κινήσεις με παίκτες εκτός Μεσσηνίας που να προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες, με σκοπό η ομάδα να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο στη… μάχη με τον Πάμισο.

Στις προπονήσεις
ο Α. Γεωργιόπουλος

Παράλληλα στις προπονήσεις του ΑΟΚ συμμετέχει και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Αγγελος Γεωργιόπουλος που είναι από το Κοπανάκι και πριν δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας.
Ο Γεωργιόπουλος (έχει παίξει πριν πέντε χρόνια στην Κυπαρισσία) έμεινε ελεύθερος από τον Αιολικό, ενώ πέρυσι ήταν στο Βύζαντα Μεγάρων και από εκεί τον ξέρει ο Αλέξης Μαντζούνης μιας και ήταν βοηθός προπονητή του Γούτη.
Η συμμετοχή βέβαια στις προπονήσεις του 22χρονου άσου δεν σημαίνει πως θα αποκτηθεί από τον ΑΟΚ μιας και ο Γεωργιόπουλος επιθυμεί να πάει σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Πάντως ο Μαντζούνης θα τον χρησιμοποιήσει και στο φιλικό της Τρίτης με την Καλαμάτα.