Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 09:15

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Δύο παιχνίδια σήμερα για την 17η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Δύο παιχνίδια σήμερα για την 17η αγωνιστική

Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα Δευτέρα για την Α1 τοπική, στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής. Μία αγωνιστική που λόγω των εθνικών εκλογών θα γίνει σε τρεις δόσεις, με δύο αγώνες σήμερα, έναν την Τετάρτη και άλλους τρεις στις 18 Φεβρουαρίου.

Στο σημερινό πρόγραμμα και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης». Στο πιο ενδιαφέρον ματς ο Ηρακλής Καλαμάτας υποδέχεται τον Μιλτιάδη.

Άλλες δύο μεταγραφές ο Ηρακλής
 
Ο Ηρακλής τις τελευταίες μέρες πρόσθεσε στο ρόστερ του τον μέσο Βίκτων Τζαφέρι και τον επιθετικό Παναγιώτη Κατσαρό. Και οι δύο παίκτες έπαιζαν στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, την διοίκηση του οποίου ευχαρίστησαν οι «κυανόλευκοι.
Ετσι τα νέα αποκτήματα του Ηρακλή είναι πέντε καθώς είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μιχάλη Τζαβάρα (από Μεσσηνιακό), Λεωνίδα Αναστασίου (από τον Ίκαρο) και Γιώργου Γεωργακόπουλου (από το Ασπρόχωμα).
Στο σημερινό ματς η ομάδα του Νίκου Μουλατσιωτη θα παίξει πλήρης καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Από τη μεριά του ο Μιλτιάδης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Φαραί που τον έφερε πίσω στη μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Πύργου άλλωστε εκτός έδρας έχει σπουδαία αποτελέσματα φέτος και θέλει ένα ακόμη διπλό σήμερα για να παραμείνει κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις.
Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο ανεβασμένος Α.Ο. Φαραί φιλοξενεί το Νέο Αρι και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Βαγγέλη Σκουρλέτη μετρά τέσσερις σερί νίκες και μάλιστα σε δύσκολα ματς και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί κόντρα στο Νέο Αρι. Από τη μεριά της η ομάδα του Αρι έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και θα παίξει δίχως άγχος για τη νίκη ή την ισοπαλία. Ο Νέος Αρις βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όντας αήττητος τρεις αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

Ηρακλής Καλαμάτας – Μιλτιάδης
Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 3.30 μ.μ.
Λάμιας, Τσαούση, Μπασιλάρης
Α.Ο. Φαραί – Νέος Αρις
Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», 7 μ.μ.
Σκόρδος, Βρυώνης, Μιχαλόπουλος.