Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 19:28

Aγχωτικό τρίποντο ο Αστέρας Τρίπολης (1-0)

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί φέτος εκτός έδρας να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, στην Αρκαδία, ωστόσο, παραμένει αξιόπιστος και απέναντι στον Πλατανιά έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει το τρίποντο (1-0) και να διατηρηθεί εντός της ζώνης των πλέι οφ.

 

Μόνο ικανοποιητική δεν ήταν η απόδοση των Αρκάδων σε ένα ακόμη ματς εντός του 2015 και αναμφίβολα ο Στάικος Βεργέτης έχει κάθε λόγο να προβληματίζεται, αφού είναι φανερό πως κάτι δεν πάει καλά με την αγωνιστική εικόνα των «κυανοκίτρινων».

Τη λύση, πάντως, στους γηπεδούχους έδωσε ο Βάλτερ Ιγκλέσιας, που μετρά πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην Τρίπολη, και αυτή ήταν η έβδομη νίκη του Αστέρα στα έντεκα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα στο «Θ. Κολοκοτρώνης, παραμένοντας έτσι αήττητος.

Στον αντίποδα, οι Χανιώτες ήταν και πάλι ακίνδυνοι επιθετικά και γνώρισαν την όγδοη ήττα τους μακριά από τα Περιβόλια.

Με 22 βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κάνει παρέα με τον Λεβαδειακό στη 12η θέση και προφανώς έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμη στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, με τους Χανιώτες, πάντως, να διαμαρτύρονται στο φινάλε του αγώνα της Τρίπολης για πέναλτι σε χέρι του Σανκαρέ, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν υπήρξε παράβαση ή όχι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θάνος του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς τον Τάτση του Συνδέσμου Ηπείρου και τον Γεωργιάδη του Συνδέσμου Κοζάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Kοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε (58' Πάρα), Μάσα, Γιαννιώτας (77' Τορμένα), Μπαράλες (89' Ζησόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζαραδούκας (75' Μιλούνοβιτς), Μαχλελής (68' Τετέ), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μενδρινός, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Κάσιο (56' Τσουράκης), Αγκιλέρα, Τόρες.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR