Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 15:45

ΕΡΑΝΗ: Κρατά την ισοπαλία με Ανδρούσα και πάει για νίκη στο ντέρμπι με Αγρα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Κρατά την ισοπαλία με Ανδρούσα και πάει για νίκη στο ντέρμπι με Αγρα

Ικανοποίηση για την εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας, υπάρχει στις τάξεις της Εράνης.


Η Φιλιατρινή ομάδα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να παίρνει θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να καταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται να υλοποιήσει το στόχο της άνετης παραμονής στην κατηγορία.
Προχθές στην Ανδρούσα, δεν είχε καλή παρουσία και σε αυτό έπαιξαν ρόλο, οι απουσίες των τραυματιών Γκρέτσα Αλμπαν, Μπάμπη Νικολόπουλου, αλλά και το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στον πλαστικό τάπητα. Παρόλα αυτά, ο στόχος που ήταν η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος επιτεύχθηκε και πλέον το μυαλό όλων έχει στραφεί στα επόμενα ματς. Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος στις σύντομες δηλώσεις του χθες στο "Notos": «Από αυτό το παιχνίδι εκείνο που κρατάμε είναι μόνο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να μιλάμε άλλο γι' αυτό το ματς γιατί δεν υπάρχουν τα περιθώρια, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται και μεθαύριο (σ.σ. αύριο), έχουμε μπροστά το ματς με τον Τέλλο Αγρα».
Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, ο εμπειρος προπονητή δήλωσε: «Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι, για το οποίο θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε αυτό το διήμερο για να το αντιμετωπίσουμε. Είναι δύσκολο γιατί παίζουμε με μια ομάδα, η οποία παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική και όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα της είναι πολύ δυνατή. Μάλιστρα προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη με τον Πάμισο. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το ματς για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια έχουν μια διαφορετικότητα και δεν μετράει απαραίτητα η δυναμικότητα και η βαθμολογική θέση που έχει η κάθε ομάδα».