Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 12:41

Εσπασε το χέρι του ο Φουστέρ

Γράφτηκε από τον
Εσπασε το χέρι του ο Φουστέρ

Η ατυχία του Νταβίδ Φουστέρ συνεχίζεται, καθώς ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, μόλις αποθεραπεύτηκε πρόσφατα από κάταγμα στο αριστερό του χέρι, το οποίο είχε υποστεί κατά την διάρκεια προπόνησης στις 30 Δεκεμβρίου, χθες στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο, ένας συμπαίκτης του τον κλώτσησε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός, προφανώς μην γνωρίζοντας την σοβαρότητα του τραυματισμού, αγωνίστηκε με κάταγμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων το επόμενο διάστημα, χάνοντας τα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Ντνίπρο (19 & 26/2, Γιουρόπα Λιγκ) αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/2).

Για τον τραυματισμό του ενημέρωσε ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανα τραυματίστηκα με σπασμένο χέρι... Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας απο τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατα λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά... Ηθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο... Λύπαμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ