Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 12:53

Ανετο 4-0 η Κυπαρισσία επί του ελλιπή Απόλλωνα - Κράτησε για 15ο σερί ματς το μηδέν

Γράφτηκε από τον
Ανετο 4-0 η Κυπαρισσία επί του ελλιπή Απόλλωνα - Κράτησε για 15ο σερί ματς το μηδέν

Την ξέφρενη πορεία της για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α" τοπική συνέχισε η Κυπαρισσία, η οποία νίκησε με 4-0 στο γήπεδο της τον τρίτο στην βαθμολογία Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ηταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της Τριφυλιακής ομάδας, η οποία την περασμένη Κυριακή ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή και ξεκίνησε την προσπάθεια να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.
Πέρα από το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί, ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η αμυντική παρουσία των πρωτοπόρων οι οποίοι συμπλήρωσαν ακριβώς ένα γύρο (15 παιχνίδια) χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα!
Η τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία της Κυπαρισσίας ήταν στις 29 Οκτωβρίου του 2014, στο ματς του πρώτου γύρου με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.
Με την χθεσινή νίκη η Κυπαρισσία παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και διατήρησε το προβάδισμα των δύο βαθμών που έχει από τον δεύτερο Πάμισο.
Επιπλέον, με την πολύ καλή εμφάνιση και την εύκολη νίκη που πέτυχε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο πιστοποίησε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.
Οσον αφορά το χθεσινό ματς, η Κυπαρισσία μπήκε από νωρίς δυνατά στο ματς το γρήγορο γκολ του Κόλλια στο 10' την βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Στο 23' ο Μητρόφ διαμόρφωσε το 2-0 και το ματς φάνηκε να καθαρίζει για τους γηπεδούχους που ήταν σε καλή μέρα.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Θεοδωρακόπουλος - που μόλις είχε μπει στο ματς -  διαμόρφωσε το 3-0 στο 47' , ενώ το τελικό 4-0 για την Κυπαρισσία διαμόρφωσε και πάλι ο Θεοδωρακόπουλος στο 80'.
Ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην Κυπαρισσία (εκτός Πανταζής, Τρικουράκης, Κουπούζος, ενώ οι Πετράκος και Γιακουμής μπήκαν αλλαγή) και το σημαντικότερο δίχως τον προπονητή του Γιώργο Γργηγορόπουλο που έμεινε στην Καλαμάτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας με βοηθούς τους Τσίρμπα και Ι. Γιαννέτσο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Μητρόφ (60' Β. Παπαγεωργίου). Φ. Παναγόπουλος (46' Θεοδωρακόπουλος), Χρ. Παπαγεωργίου (70' Καμποσιώρης), Κόλλιας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μαριόλης (46' Πετράκος), Φουρναράκος, Κλουβάτος, Κουκέας, Σαραντόπουλος, Σιάσιος (46' Γιακουμής), Αντωναίος, Μπιτσάνης, Μάλαμας (75' Μάλι), Μιχαλόπουλος.