Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 13:07

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πάμισος (3-0 το Διαβολίτσι) και μένει ζωντανός για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Με το Νίκο Γεωργακλή στον πάγκο ο Πάμισος νίκησε στη Μεσσήνη 3-0 το Διαβολίτσι και παραμένει ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική.

Ο Αργυρόπουλος (με πέναλτι) στο 35' άνοιξε το σκορ, ο Αντ. Καλογερόπουλος στο 60' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Χελάς στο 83' έκανε το 3-0.
Οι Νησιώτες είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία, αλλά έδειξαν σημάδια αντίδρασης μετά την πρόσφατη ήττα από τον Τέλλο Αγρα που τους έριξε από την κορυφή.
Αυτό το αποτέλεσμα είχε βέβαια ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία και με τον Σπύρο Τσίκινη.
Ο συνεργάτης του Νίκος Γεωργακλής κοουτσάρισε χθες την ομάδα και θα το κάνει και με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Στη συνέχεια θα υπάρξει απόφαση της διοίκησης για το αν αυτή η λύση θα είναι οριστική ή θα προσληφθεί άλλος προπονητής, με δεδομένο ότι υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος.
Στο χθεσινό ματς, ο Πάμισος είχε την κατοχή μπάλας, αλλά το Διαβολίτσι έκλεινε καλά τους χώρους στο πρώτο μέρος και στο 30' άγγιξε μάλιστα το γκολ.
Ο Θεοδωρόπουλος αφότου απέφυγε δύο αντιπάλους έκοψε την μπάλα στον Κωστόπουλο που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία είχαν και οι γηπεδούχοι με το σουτ του Αργυρόπουλου στο δοκάρι.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 35'. Σε αυτό το σημείο ο Παπαγεωργίου ανέτρεψε τον Γιάννη Καλογερόπουλο και ο κ. Νικολόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αργυρόπουλος από τα 11 βήματα έγραψε το 1-0.
Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 60' με σουτ του Αντώνη Καλογερόπουλου και έδιωξε έτσι το άγχος των γηπεδούχων.
Στο 83' ο Χελάς με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σκοράροντας απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πριν από λίγες μέρες.
Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Καλογερόπουλο και Κυριακόπουλο.
ΠΑΜΙΣΟΣ: :Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μωράκης, Αργυρόπουλος (72' Δρακόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος (65' Σταματόπουλος), Αντ. Καλογερόπουλος, , Χρ. Τρίψας, Χελάς (85' Μέμα).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Παπαγεωργίου (75' Θ. Δημητρίου), Καπόγλης, Μαρής, Π. Δημητρίου, Καστριτσέας, Κωστόπουλος (85' Πρασάς), Πεϊδης, Δασκαλάκης, Βουρνάς (65' Παπαδόγιαννης), Θεοδωρόπουλος.