Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 13:11

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Ανέβηκε στην 5η θέση

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλου επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο του της Σπερχογείας και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Παναγιώτη Καλδή στο 20'. Ο σκόρερ έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στην συνέχεια, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε δύο φορές και ο Διακουμής, ο οποίος στο 32' είχε δοκάρι και στο 37' νικήθηκε από τον Τσούλο.
Στο β' ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με τον Τσικλητήρ να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό και την Σπερχογεία να βγαίνει σιγά σιγά μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση. Μάλιστα στο φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να πάρουν το βαθμό, όμως ο Βασιλόπουλος αστόχησε από ευνοϊκή θέση αρχικά στο 89' και στην συνέχεια στο 93'.
Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα, Παναγιωτόπουλο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Μουράτι, Κατσιγιάννης, Κουτίβας, Δούνιας, Γρ. Παπαγεωργίου (87' Ν. Παπαγεωργίου), Π. Καλδής (77' Χίσα), Νάτσης (65' Σεφεράσι), Διακουμής.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Μουλαβασίλης, Κουμούτσος, Παυλέας, Γεωργαντάς,Καράμπελας, Παπανικολόπουλος (46' Καραχάλιος), Ζουμπόπουλος, Βασιλόπουλος, Καραματσούκης (60' Ασημακόπουλος), Ι. Γιακουμής.