Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 19:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπήκε στο γήπεδο ο Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον

Το τροχαίο που είχε την Κυριακή το βράδυ ο Θοδωρής Ντουγέρογλου ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σοβαρά καθώς "καθάρισε" με μερικά γδαρσίματα στα χέρια και πόνους στην πλάτη.


Μάλιστα ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας μπήκε άμεσα στο γήπεδο καθώς την Τρίτη συμμετείχε στην προπόνηση δείχνοντας ότι δεν έχει επηρεαστεί ούτε η σωματική αλλά ούτε και η ψυχολογική του κατάσταση.
Ο Αλέξης Μαντζούνης υπολογίζει λοιπόν κανονικά για την συνέχεια στον έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία 16 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι,  εκτός προπονήσεων θα μείνει λίγες μέρες ο Γιώργος Λυδιώτης που έχει ένα πρόβλημα υγείας ενώ ο Ζαφείρης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.
Ο Γεωργιόπουλος ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά και λογικά θα είναι έτοιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος όπου η Κυπαρισσία θα προσπαθήσει να μείνει στην κορυφή (είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Πάμισο) και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική.

Φιλικό στους
Γαργαλιάνους

Μάλιστα ο Γεωργιόπουλος ενδεχομένως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό ματς που θα γίνει το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Άγρα, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τα έσοδα από τον αγώνα θα δοθούν για το Δημήτρη από τους Γαργαλιάνους, που  έχει πρόβλημα υγείας. Να σημειωθεί ότι στη παιδική του ηλικία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Τέλλου Αγρα.
Οι παίκτες της Κυπαρισσίας θα έχουν ρεπό την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Ασπρόχωμα.