Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 20:33

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να διορθώσουν τις αδυναμίες τους στη διακοπή

Γράφτηκε από τον

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α' τοπικής λόγω της Αποκριάς δίνει στον Πάμισο λίγο επιπλέον χρόνο για δουλειά προκειμένου να βελτιώσει το αγωνιστικό του πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ο Νίκος Γεωργακλής λοιπόν προσπαθεί με καθημερινές προπονήσεις να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει δείξει η ομάδα στα τελευταία ματς, ενώ συνολικά στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει κλίμα συσπείρωσης και αποφασιστικότητας εν όψει της κρίσιμης συνέχειας.
Να θυμίσουμε ότι ο Πάμισος είναι δύο βαθμούς πίσω από την Κυπαρισσία, ωστόσο στα δύο τελευταία νικηφόρα ματς έδειξε να ξεπερνά σε κάποιο βαθμό την αγωνιστική κρίση που φάνηκε πως είχε σε προηγούμενα παιχνίδια.
Στόχος είναι λοιπόν να πάρουν το απόλυτο των βαθμών στα έξι επόμενα παιχνίδια και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Κυπαρισσία.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην συνέχεια προπόνηση στο γήπεδο. Προπόνηση θα γίνει κανονικά και αύριο, Σάββατο, Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από Τρίτη θα επιστρέψουν στο γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Αρφαρών.