Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 17:39

Το βραβείο του Σαμαρά στον μικρό Τζέι

Γράφτηκε από τον
Το βραβείο του Σαμαρά στον μικρό Τζέι

Ο Γιώργος Σαμαράς απένειμε στον μικρό φίλο του, Τζέι, το βραβείο για το γκολ του μήνα στη Σκωτία μέσα από ένα βίντεο στο YouTube.

«Σ’ αγαπώ και μου λείπεις», το μήνυμα στο εντεκάχρονο αγόρι. H σχέση του Γιώργου Σαμαρά με τον μικρό Τζέι δεν… καταλαβαίνει από χιλιομετρικές αποστάσεις. Μπορεί πλέον ο ένας να βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και ο άλλος να παραμένει στη Σκωτία, αλλά η φιλία τους παραμένει δυνατή.
Έτσι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση να είναι αυτός που θα απονείμει, έστω και διαδικτυακά, στο εντεκάχρονο αγόρι που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν το βραβείο για το γκολ του μήνα στη Σκωτία.
Οι φίλαθλοι της χώρας ψήφισαν με ποσοστό 97% το τέρμα που πέτυχε ο μικρός στο ημίχρονο του αγώνα με τη Χάμιλτον. «Τζέι, φίλε μου. Εγώ κι εσύ είμαστε το ίδιο πλέον. Βάζουμε γκολ… Είμαι πολύ χαρούμενος να σου ανακοινώσω πως κέρδισες το βραβείο για το καλύτερο γκολ του μήνα. Μπράβο φίλε μου. Μου λείπεις και σ’ αγαπώ. Τα λέμε, Τζέι», ανέφερε ο «Sam» σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του μια καρδιά.
Πηγή: sport-fm.gr