Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 19:32

"Θα φιλοξενηθεί κι ας μην τον συμπαθώ" λέει ο Αλαφούζος για Μαρινάκη ενόψει ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Τη δέσμευση ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα τύχει της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας στο κυριακάτικο (22/2) ντέρμπι της Λεωφόρου έδωσε την Παρασκευή (20/2) ο Γιάννης Αλαφούζος.

 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι δεν τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων για τον ομόλογό του στους «ερυθρόλευκους», αλλά τόνισε ότι για την ώρα ξεχνά τις προσωπικές τους διαφορές.

«Ξεχνώ τα προσωπικά αν έρθει και τιμούμε το θεσμό, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Θα του προσφέρουμε την κάθε φιλοξενία. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ευπρόσδεκτος, είναι κάτι δύσκολο αλλά ούτε και να του πω να μην έρθει. Οι προσωπικές μου απόψεις είναι κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ο πιο συμπαθής άνθρωπος στον κόσμο», ανέφερε ο Γ. Αλαφούζος στο το ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» υπογράμμισε ότι είναι ανήσυχος για πιθανή «έκρηξη» των οπαδών του Παναθηναϊκού σε περίπτωση αρνητικής διαιτησίας στο ντέρμπι, πετώντας και τα ανάλογα... καρφιά προς τον Ολυμπιακό.

«Άγχος έχω περισσότερο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Βέβαια πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα και είμαστε σε καλύτερη φυσικά κατάσταση, αλλά είναι ντέρμπι. Φοβάμαι, όμως, το συσσωρευμένο θυμό, τις αντιδράσεις των οπαδών μετά από ένα κακό σφύριγμα. Θα είναι καταστροφή για τον Παναθηναϊκό αν έχουμε οποιαδήποτε μορφής επεισοδίων. Δεν θα μιλήσω για κανένα συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά γενικά έχω κακή άποψη για το σύνολό τους. Έχουμε παράπονα από τον Σιδηρόπουλο, που είναι πάντως από τους καλύτερους, καθώς σε προηγούμενο παιχνίδι μας δεν έδωσε ένα πέναλτι. Δεν είναι όμως μόνο οι διαιτητές, είναι οι επόπτες, οι παρατηρητές, πολλοί. Από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και με όλα τα στοιχεία με τις τιμωρίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, καταλαβαίνεις πως αν κάποιος θίξει τον Ολυμπιακό εξαφανίζεται. Αν θίξει τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, δε γίνεται τίποτα ή έστω υπάρχουν μικρότερες τιμωρίες. Είναι επικίνδυνο αυτός ο θυμός να εξελιχθεί σε βία. Το είδατε και στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ που στην τελική την πλήρωσε η ίδια η ομάδα και όχι ο Ολυμπιακός».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR