Σάββατο, 21 Φεβρουάριος 2015 18:40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 2-0, Εσπασε το αρνητικό σερί με σκόρερ τον Τσάτσο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε στο Δημοτικό Στάδιο σταμάτησε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" που απικράτησε με  2-0 του Ερμή Κιβερίου σε ματς για την 19η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Πρωταγωνιστής και σκόρερ ήταν ο Σωτήρης Τσάτσος που πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην σεζόν.

H Μεσσηνιακή ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια αλλά τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58' και το 63 όταν ο Τσάτσος σφράγισε την νίκη της ομάδας του.

Η Καλαμάτα έφτασε σε μια άνετη και πανάξια νίκη, χαρά που είχε να γευτεί από τις 30 Νοεμβρίου 2014 και το 2-1 επί του Παναργειακού και ενώ από τότε μεσολάβησαν πέντε ματς χωρίς νίκη στο Δημοτικό στάδιο!

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τη συνέντευξη Τύπου:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



 

 

 

Το φιλμ του αγώνα

 

 

4’: Σέντρα του Τσάτσου, κεφαλιά ο Καλαντζής από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άουτ

 

20’: Ιδανική αντεπίθεση της Καλαμάτας, άνοιγμα του Τσάτσου στον Καλαντζή, πάσα σε Ηλιόπουλο ο οποίος πλάσαρε άουτ

 

43’: Κόρνερ Τσάτσου, κεφαλιά ο Ρούσσης η μπάλα στην αγκαλιά του Κοζιώτη

 

53: Πάσα του Καλαντζή σε Ηλιόπουλο ο οποίος έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ για να βγάλει με γροθιές ο Κοζιώτης

 

58’ ΓΚΟΛ 1-0: Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Δημητριάδη από αριστερά, κεφαλιά ο Τσάτσος 1-0

 

63’ ΓΚΟΛ 2-0: Σέντρα Καλαντζή, στρώσιμο Δημητριάδη με το στήθος στον Τσάτσο ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Κοζιώτη από το ύψος του πέναλτι για το 2-0

 

70’: Γύρισμα Καλαντζή σε Τσάτσο, σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Κοζιώτης

 

71’: Σέντρα Τζιέρη, κεφαλιά Κέλι στο δεύτερο δοκάρι έβγαλε σε κόρνερ ο Πάππος

 

78’: Νέα τελική για τον Σωτήρη Τσάτσο ο οποίος μετά από σέντρα του Καλαντζή έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

 

 

Κίτρινες κάρτες: Νιφορόπουλος (46’), Δημητριάδης (61’), Ζαχαρόπουλος (65’)/ Ισούφη (35’), Άνι (39’), Βελονάκης (67’), Τζιέρης (69’)

 

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Λαζάρου, Ρούσσης, Σκάρος (38’ Ζαχαρόπουλος), Ηλιόπουλος (76’ Χαρίτος), Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (46’ Δημητριάδης), Τσάτσος, Καλαντζής

 

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Καπατζής, Σελλής, Ισούφη (75’ Καρέλης), Καλυβόπουλος, Καλογιάννης, Βελονάκης (68’ Μπιτζής), Κακαβάς, Ανι (66’ Κέλι)

 

 

 

 

 

Σταματίου: Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους

 

 

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Σταματίου, επισήμανε:

 

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς γιατί μπήκε ένα τέλος στο σερί άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε στα εντός έδρας ματς, μας διατηρεί στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε και μας δίνει ηρεμία ώστε να δουλέψουμε για το δύσκολο εκτός έδρας που έρχεται την επόμενη αγωνιστική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που σήμερα ανταποκρίθηκαν κάτω από ψυχολογική πίεση. Αυτό που μας ενδιέφερε σήμερα ήταν να σπάσουμε την κακοδαιμονία που είχαμε στο γήπεδό μας. Από εκεί και μετά η Καλαμάτα έχει και το υλικό και την ψυχή να πάει σε οποιαδήποτε έδρα και να πάρει αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός της Καλαμάτας.