Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 19:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαιρέτησε τους παίκτες ο Σταματίου…

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαιρέτησε τους παίκτες ο Σταματίου…

Την τελευταία του προπόνηση με την Καλαμάτα έκανε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος ο Κώστας Σταματίου, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες και ολοκλήρωσε έτσι την σύντομη θητεία του στην Μεσσηνιακή ομάδα.


Ο Σταματίου ήταν δυσαρεστημένος από την οργάνωση και το κλίμα στην Μεσσηνιακή ομάδα, το οποίο χειροτέρεψε μετά την  καταδικαστική ήττα στην Ελευσίνα. Έτσι ανακοίνωσε στον Γιώργο Ράλλη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην ομάδα.
Η Καλαμάτα λοιπόν βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή, σε μια δύσκολη περίοδο όπου είναι - για δαφόρους λόγους - δύσκολο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα.
Κάποια ονόματα έχουν συζητηθεί από τον Ράλλη και τους συνεργάτες του οι οποίοι όμως δεν έχουν καταλήξει κάπου ακόμη.
Ενδεχομένως τα επόμενα 24ώρα να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Βάρδα θα καθίσει ο Ιωσήφ Λουκάς. Είναι άλλωστε το μόνο… διαθέσιμο μέλος του τεχνικού τιμ, μιας και ο Κοψαχείλης αποχώρησε πριν λίγες μέρες ενώ ο γυμναστής Ευτύχης Τασσιόπουλος είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο την Κυριακή.
Αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση καθώς επέστρεψε και ο Λουμπαρδέας. Τραυματίας είναι ο Μούζος ο οποίος δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

Σφυρίζει ο Κυριακόπουλος

Το ματς της Καλαμάτας με τον ΠΑΟ Βάρδας θα σφυρίξει ο Κυριακόπουλος από την Αθήνα. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων έχουν ως εξής:
Κυριακή
Αχαϊκή - ΠΑΟ Λουτρακίου
Γκάμαρης, Τσιλιπάνος, Κορτέσης (Αθηνών)
Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας
Κυριακόπουλος, Λιαμπότης, Πασπάτης (Αθηνών)
Παναρκαδικός - Μανδραϊκός
Μαρκαντωνάτος, Καραλής, Λάττας (Ηλείας)
Παναργειακός - Πανελευσινιακός
Διαμαντόπουλος, Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
Αστέρας Μαγούλας - Ερμής Κιβερίου
Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Οικονόμου (Αχαΐας)
Δόξα Μανωλάδας - Ζακυνθιακός
Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας)
Κύμη - Αιολικός 0-3 α.α.
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων
• Τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.