Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 16:15

Εξάντλησε 70.000 εισιτήρια η ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον
Εξάντλησε 70.000 εισιτήρια η ΑΕΚ!

Το αναμενόμενο sold out είναι γεγονός. Η «δίψα» των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (11/3, 19.00) στο ΟΑΚΑ, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στα ημιτελικά, με το 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» να δίνει προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», ήταν τόσο μεγάλη, που οι φίλοι της Ένωσης έσπευσαν κατά χιλιάδες για να τα προμηθευτούν, αποδεικνύοντας πως είναι λίγα για τον κόσμο της που ήθελε να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα.

 

Μέσα σε τέσσερις ημέρες από την έκδοσή τους σχεδόν όλα εισιτήρια έκαναν «φτερά», εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι από την «επίθεση» αποφάσισαν να ανοίξουν διαδοχικά τις Θύρες, καθώς πραγματοποιήθηκε πανδαιμόνιο.

Να σημειώσουμε πάντως ότι η διοίκηση της ΑΕΚ είχε ήδη επαφή και με τους οργανωμένους οπαδούς, από τους οποίους ζήτησε κόσμια συμπεριφορά, ώστε να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς παρατράγουδα. Άλλωστε, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έχοντας λάβει σχετική πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR