Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 16:28

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-2: Πήρε το διπλό με Βασιλόπουλο και Ζουμπόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-2: Πήρε το διπλό με Βασιλόπουλο και Ζουμπόπουλο

Διαβασμένη πήγε η Σπερχογεία στο "Στ. Παπαδόπουλος", προχθές το απόγευμα και με σωστή τακτική κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, κερδίζοντας το Μεσσηνιακό με 2-0.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν από την αρχή του αγώνα τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να αξιοποιήσουν και να πάρουν τη νίκη. Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να ήταν σε άσχημη κατάσταση, όμως οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν φάσεις μπροστά στις εστίες των Σκαλαίου και Γρηγορόπουλου.
Ο Μεσσηνιακός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια, αφού στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του δεν ήταν εύστοχοι, ενώ σε κάποιες φάσεις δεν τους επέτρεψε ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας Φώτης Γρηγορόπουλος να σκοράρουν.
Η Σπερχογεία δημιούργησε φάσεις και ευτύχησε σε δύο από αυτές να βρει δίχτυα και να πάρει τους τρεις πόντους, παραμένοντας για 3ο σερί παιχνίδι αήττητη, έχοντας μια ισοπαλία στο Δώριο και μια νίκη με τον Ακρίτα Κορώνης τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές.

Τα γκολ

Στο 42' 0-1 ο Χριστόπουλος έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή και ο Βασιλόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-1.
Στο 66' η Σπερχογεία βγήκε στην κόντρα με τον Ι. Γιακουμή να κάνει μπροστινή μπαλιά στον Βασιλόπουλο, αυτός την κατάλληλη στιγμή "έκοψε" την μπάλα στον Ζουμπόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 4' ο Κουλόπουλος μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 11' ο Μπεγέτης έκανε σέντρα στην περιοχή για τους Εμμανουήλ και Μπούνα, όμως δεν πρόλαβαν να πλασάρουν για γκολ. Στο 22' καλοκτυπημένο φάουλ του Μπεγέτη από μακριά ο Γρηγορόπουλος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30' ο Παπανικολόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σκαλαίο, τον πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο. Στο 35' ο Μουλαβασίλης βγήκε μόνος απέναντι στον Σκαλαίο, πλάσαρε για να φύγει η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 40' σουτ Μπούνα έξω από περιοχή ο Γρηγορόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο 47' ο Βασιλόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σκαλαίο και ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει, τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και γλίτωσαν την εστία τους από βέβαιη παραβίαση. Στο 64' από σέντρα του Κουρέα, ο Μπεγέτης έπιασε ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει με τα πόδια ο Γρηγορόπουλος. Στο 72' σουτ του Κουλόπουλου απέκρουσε ο Γρηγορόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Μπεγέτη, αυτός σούταρε, για να αποκρούσει εκ νέου ο νεαρός τερματοφύλακας και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 77' κεφαλιά του Πανταζή από την μικρή περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στο Αρβανίτη, αυτός έκανε αμέσως το σουτ απέκρουσαν οι αμυντικοί για να φύγει η μπάλα πλάγια, εκεί έτρεξε ο Μπούνας και έκανε τη σέντρα στην περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Κουκούτσης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89' σε σέντρα του Μπεγέτη, ο Μούστος με προβολή στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 91' σέντρα του Αρβανίτη, ο Μπεγέτης την κεφαλιά, απέκρουσε ο Γρηγορόπουλος, η μπάλα έφτασε και πάλι στον Μπεγέτη, ο οποίος με σουτ αυτή τη φορά την έστειλε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Κουλουράς (65' Σταματελόπουλος), Κουρέας, Πανταζής, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Δ. Δημόπουλος, Μπούνας, Εμμανουήλ (46' Πουλάκος), Κουλόπουλος, Κουκούτσης (80' Στ. Γαβράς).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γρηγορόπουλος, Μουλαβασίλης, Κουμούτσος (20' λ.τρ. Ζουμπόπουλος), Παυλέας, Παντσιώτης, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς (41' λ.τρ. Μούστος), Βασιλόπουλος, Χριστόπουλος (80' Καραματσούκος), Ι. Γιακουμής.