Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 13:00

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Διπλό τίτλου για την τριφυλιακή ομάδα

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Φώτη Παναγόπουλο, η Κυπαρισσία έφυγε με τους τρεις πόντους από το "Πέτρος Γεωργανάς" εκεί όπου το Σάββατο κέρδισε με 2-0 τη Σπερχογεία.

Μια νίκη που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο, μιας και αύξησε στους 4 τους βαθμούς τη διαφορά της από τον Πάμισο που χθες έφερε ισοπαλία στην Πύλο.
Η εικόνα της τριφυλιακής ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη στην προχθεσινή αναμέτρηση, όμως αυτή την περίοδο εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και το πήρε σε δύο φάσεις που αξιοποίησε ο έμπειρος επιθετικός της. Ο τραυματισμός του Θεόδωρου Ντουγέρογλου στο 16', σχεδόν πάνω στο δεξιό φρύδι, δεν επηρέασε τη φιλοξενούμενη ομάδα, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας συνέχισε χωρίς πρόβλημα μέχρι το τέλος.
Η Σπερχογεία, μπορεί να αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όμως δεν ήταν ουσιαστική στην τελική προσπάθεια σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι δεν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Φάσεις - γκολ

Στο 6' ο Καμποσιώτης έκανε τη σέντρα και ο Φ. Παναγόπουλος σχεδόν από το πέναλτι με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην απέναντι πλευρά των διχτυών για το 0-1. Στο 14' ο Ζουμπόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Παπανικολόπουλο, όμως πρόλαβε ο Ανδρουτσής με το κεφάλι βρήκε την μπάλα όσο έπρεπε και γλίτωσε την ομάδα του από επικίνδυνη κατάσταση. Στο 34' αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καράμπελας έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Βασιλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 36' ο Γιακουμής έκανε τη σέντρα για τον Ζουμπόπουλο, που έκανε το φαλτσαριστό πλασέ με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 41' ο Φ. Παναγόπουλος άλλαξε την μπάλα με τον Μιτρόφ και αυτός την άφησε πιο δίπλα στον Κόλλια, ο οποίος με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Φ. Παναγόπουλος, ο οποίος απέφυγε έναν αμυντικό και από πλάγια θέση σούταρε στην κλειστή γωνία του Τσούλου και πέτυχε το 0-2. Στο 47' ο Φ. Παναγόπουλος κυνήγησε μπροστινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τσούλο, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει σωτήρια. Στο 60' σέντρα του Παπανικολόπουλου έδιωξε με γροθιά ο Ντουγέρογλου πάνω στον Ζουμπόπουλο, αυτός σούταρε στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα αρκετά άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 64' ο Βασιλόπουλος μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και πάσαρε στον Γιακουμή, αυτός πλάσαρε αδύναμα και η μπάλα έφυγε πλάγια με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ότι σπρώχτηκε από αμυντικό και ζήτησαν πέναλτι, με τον Πλακογιάννη να έχει αντίθετη άποψη.
Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Βασιλόπουλος (2'), Μουλαβασίλης (35'), Χρ. Παπαγεωργίου (43'), Παυλέας (48', 61'), Γεωργιόπουλος (73'), Ζουμπόπουλος (75', 92'), Ασημακόπουλος (77') και Καρατζούλιας (93').
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Λάμια.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Μούστος, Κουμούτσος, Παντσιώτης, Μουλαβασίλης, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος (79' Καραματσούκης), Παυλέας (69' Ασημακόπουλος), Βασιλόπουλος, Ζουμπόπουλος, Γιακουμής.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης (62' Καρατζούλιας), Καμποσιώρης, Μιτρόφ (76' Ντιόπ), Φ. Παναγόπουλος, Χρ. Παπαγεωργίου, Κόλλιας (69' Γεωργιόπουλος).