Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 17:19

ΕΡΑΝΗ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-3: Ηττα - σοκ για τους Φιλιατρινούς που... φλερτάρουν με την Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Ηττα "μαχαιριά" στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή γνώρισε χθες το απόγευμα στην έδρα της η Εράνη, που έχασε 3-2 από τον Τσικλητήρα Πύλου.


Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τη Φιλιατρινή ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού και έκανε αρκετά δύσκολη την προσπάθεια της για τη σωτηρία στα τρία παιχνίδια που απομένουν έως τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Α' τοπικής. Ιδιαίτερα μετά τη νίκη του Αστέρα Αρφαρών με 1-0 επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας και πέρασε πάνω από την Εράνη με έναν βαθμό.
Από την άλλη μεριά ο Τσικλητήρας Πύλου αγωνίστηκε με στόχο τη νίκη και στο τέλος τα κατάφερε, αξιοποιώντας τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 89' σημείωσε και 4ο γκολ με τον Διακουμή όμως με τη σύμφωνη γνώμη του β' βοηθού Λάμια, ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει βάλει και άλλα γκολ στη διάρκεια του 90λεπτου με τους Διακουμή, Νάτση, Π. Καλδή, καθώς και σε κάποιες αντεπιθέσεις, όπου οι επιθετικοί της δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις.
Η ομάδα της Πύλου έχει παράπονα από το διαιτητή Νίκα και τον βοηθό Λάμια, για τη φάση του πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε παράβαση, για το ακυρωθέν γκολ, για δυνατά μαρκαρίσματα και για άλλη μια υπόδειξη οφσάιντ στον Δούνια. Επίσης έχουν παράπονα από τους γηπεδούχους για τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν με τη λήξη του α' μέρους, αλλά και στη λήξη του αγώνα.
Μάλιστα η αποχώρηση της από το γήπεδο έγινε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Δίλεπτη διακοπή

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Νίκας έκανε προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 85' για δύο λεπτά. Οπως αναφέρει στο φ.α. κάποιοι φίλαθλοι της Εράνης επιχείρησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και άλλων παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και του παρατηρητή αγώνα κατάφεραν να τους σταματήσουν.
 
Τα γκολ

Στο 44' ο Νάτσης με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τσικλητήρα. Στο 50' ο Φλέσσας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Νίκας σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεγκλεκτσής και έκανε το 1-1. Στο 57' μετά από σύγχυση στην περιοχή ο Διονυσόπουλος με σουτ έδωσε προσωρινά το προβάδισμα στην Εράνη, κάνοντας το 2-1. Στο 75' από κόρνερ του Ν. Εμμανουήλ ο Διακουμής με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 86' ο Νάτσης με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Η Εράνη είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Συγκεκριμένα στο 28' ο Πετρόγιαννης με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Εράνη τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 78' αποβλήθηκε ο Μιχαλακόπουλος με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα (η 1η στο 58' για τον ίδιο λόγο).
Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Λάμια.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Μπαστακός, Μπεγκλεκτσής, Φλέσσας, Κώτσος, Αλμπαν, Πετρόγιαννης, Κεράνης, Κίτος (73' λ.τρ. Χότι), Διονυσόπουλος (76' Γριβοκωστόπουλος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Μαραβέλας (70' Σεφεράσι), Ν. Εμμανουήλ, Μουράτι, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Γρ. Παπαγεωργίου (46' Οθ. Εμμανουήλ), Π. Καλδής (80' Xύσα), Νάτσης, Διακουμής.