Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 18:35

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-0: Ιδανικό φινάλε και 2η θέση

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-0: Ιδανικό φινάλε και 2η θέση

Με σκόρερ τους Μπαρσελό (2), Νικολόπουλο και Θ. Γεωργιόπουλο ο Μιλτιάδης νίκησε χθες 4-0 το Νέο Αρι και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.


Το ματς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν σφραγίσει  από την περασμένη αγωνιστική το εισιτήριο της ανόδου στην Α' τοπική, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στη μέση της βαθμολογίας. Μάλιστα ο Νέος Αρις μετέβη  στον Πύργο Τριφυλίας με μόλις 11 παίκτες.
Το 1-0 έγινε στο 15' με κεφαλιά του Μπαρσελό, ύστερα από ασίστ του Νικολόπουλου.
Στο 65' ο δημιουργός έγινε σκόρερ και με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Μιλτιάδη.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Θανάσης Γεωργιόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ένα ακόμα γκολ στο 80' από τον Μπαρσελό με πλασέ, ύστερα από ασίστ του Διαμαντόπουλου.

Μπάρμπεκιου στο γήπεδο

Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση έψησε... σουβλάκια στο γήπεδο, ενώ το βράδυ θα γευμάτιζε μαζί με τους παίκτες σε μαγαζί στο Μάραθο προκειμένου να γιορτάσουν την άνοδο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλιόπουλος με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Τσουκάλη.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος (75' Διονυσόπουλος), Ταχίρι (60' Π. Γεωργιόπουλος), Τηλεμάχου, Μπλέτσας, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γαλάνης, Λ.Χ. Ανδρώνης (55' Δημόπουλος), Θ. Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό, Νικολόπουλος, Διαμαντόπουλος.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Κοσμάς, Πετρ. Σκαλιώτης, Κάλελης, Σαρρής, Μαρκόπουλος, Σαμιώτης, Κόντης, Τοντέρικα, Κατσιμαγκλής, Σκουράκης, Γρίβας.