Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 08:35

Το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η "Μαύρη Θύελλα"

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής πλησιάζει προς το τέλος του, η Καλαμάτα είναι αδιάφορη και έτσι το ερώτημα των φιλάθλων της είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα και αν τελικά θα αλλάξει χέρια η ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς.


Ο επίτιμος πρόεδρος Λυκούργος Γαϊτανάρος έλεγε προχθές στο γήπεδο πως ο Χρήστος Βρακάς είναι "ζεστός" να πάρει την ομάδα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία από το Χιούστον που έχει φτιάξει κατοικία στην Μεσσηνία, ο οποίος είχε έρθει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος στο Στάδιο και είχε συναντηθεί με τον Ράλλη.
Τότε είχε γνωριστεί με τον πρόεδρο της Καλαμάτας όμως δεν είχε γίνει κουβέντα για να πάρει την ομάδα. Τώρα, σύμφωνα πάντα με τον Γαϊτανάρο, σκοπεύει να κάνει κίνηση, την Μ. Τετάρτη που θα έρθει στην Μεσσηνία.
Το θέμα είναι λοιπόν αν πράγματι θα εκδηλωθεί το ενδιαφέρον στον Ράλλη.
Και μάλιστα όχι μόνο από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, αλλά γενικότερα αν θα υπάρξει κάποιος που θα ενδιαφερθεί σοβαρά για να αναλάβει την "Μαύρη Θύελλα".
Αν τελικά γίνει αυτό φέτος, τότε η διοίκηση του Ράλλη θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα.
Αυτό που λέει ο πρόεδρος της ομάδας και οι συνεργάτες του είναι πως δεν έχουν πρόβλημα να απομακρυνθούν (χωρίς οικονομικές απαιτήσεις), αν υπάρξει επενδυτής που θα είναι σε θέση να οδηγήσει ψηλά την ομάδα.
Εστω και αν φέτος δεν προβλέπονται εκλογές (η θητεία της διοίκησης είναι διετής και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016), σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον, η διοίκηση - σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της - θα το θέσει από τώρα στη γενική συνέλευση...