Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 18:59

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν σε ματς δίχως σκοπιμότητα

Γράφτηκε από τον

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο του Μελιγαλά, ο τοπικός Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τη Σπερχογεία.


Οι δύο ομάδες, που έχουν πετύχει τον βασικό τους στόχο, που ήταν η άνετη παραμονή στην κατηγορία, διεκδίκησαν τη νίκη από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του. Πέρα από το κίνητρο της νίκης, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς παίκτες να πάρουν εμπειρίες, όπως οι Μάκης Σταθούλης, Διονύσης Σαραντόπουλος, του Εθνικού, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Οι πιο αξιόλογες φάσεις για γκολ που είχαν οι δύο ομάδες ήταν στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 71' ο Χριστόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75' ο Παπανικολόπουλος από τα πλάγια βγήκε φάτσα με τον Αθανασόπουλο και αντί να "κόψει" την μπάλα στον Χριστόπουλο, που ήταν μόνος του για να σκοράρει, προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος την προσπάθεια και σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' ο Λάγιος με ατομική προσπάθεια από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 89' ο Εθνικός σημείωσε γκολ με τον Μουρούσια, αλλά ο διαιτητής Λάμιας το ακύρωσε γιατί δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ του νεαρού Σαραντόπουλου πάνω στον Γρηγορόπουλο, προκαλώντας τις χλιαρές διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Εθνικού για αυτή την απόφαση.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Παυλάκος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος (53' Γεωργόπουλος), Γερμάνης, Μπαλαλάς, Μουστάκας (76' Σαραντόπουλος), Λάγιος (81' Σταθούλης), Μουρούσιας, Καραγιάννης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Γρηγορόπουλος, Κουμούτσος, Παυλέας, Παντσιώτης, Γεωργαντάς, Καραχάλιος, Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Γιακουμής (46' Ασημακόπουλος), Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος.