Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 19:34

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλική νίκη 2-1 με Νέα Πέραμο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλική νίκη 2-1 με Νέα Πέραμο

Για πρώτη φορά αναμετρήθηκαν το Σάββατο στην Καλαμάτα οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού με τους Επίλεκτους Φίλους της Νέας Περάμου σε φιλικό ματς στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".

Ενα ματς που έγινε στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων και το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε. Οι δύο ομάδες χάρηκαν το ποδόσφαιρο, με τους "πράσινους" να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1.
Σκόρερ οι Βαγγέλης Κολοκάθης και Γαβρίλης Φυκούρας (στο πρώτο ημίχρονο), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Νικολαϊδης.
Πριν από τη σέντρα έγινε ανταλλαγή λαβάρων και ανθοδεσμών, ενώ ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος έδωσε τιμητική πλακέτα στον Ανδρέα Γραμματικό, επικεφαλής της φιλοξενούμενης αποστολής.
Στο μεταξύ, οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τρόφιμα (κάθε μέρα 7 με 9 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου) τα οποία θα δοθούν αυτές τις μέρες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μια αν μη τι άλλο αξιέπαινη πρωτοβουλία.
Το φιλικό διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Σπάλλα και Πατικόπουλο.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Αθανασόπουλος, Γυφτοχρήστος, Κολοκάθης, Μουστάκας, Παλαμάρας, Χατζηαγγελής, Σεβαστέλης, Φυκούρας, Τσιγάρος, Πετρόγιαννης, Νινιός.
Αγωνίστηκαν και οι Χριστόπουλος, Μούργος, Σολωμάκος, Κατσίποδας, Σπαντιδέας,
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: Μακρυγιαννέλης, Ιωαννίδης, Γεωργακής, Σουγιουλτζής, Βιδάλης, Θωμόπουλος, Γραμματικός, Τσεβρετζής, Πετρίδης, Ρασούλης, Τσιβλέρης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηδάκης, Δαρδάνης, Μαρούσης, Παπαθανασίου, Παπαχαρίσης, Νικολαϊδης, Κολούκας, Πολυχρόνου, Τσικρικός.