Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 19:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε 20 μέρες τo επόμενο ματς…

Γράφτηκε από τον

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος επέστρεψε από την Ηλεία η Καλαμάτα καθώς την Κυριακή το μεσημέρι γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Ήταν ένα αδιάφορο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι, στο οποίο ο Μιχάλης Καβαλιέρης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μερικά νεαρά παιδιά, όπως ο Γκαρμίρης που έκανε ντεμπούτο στα γκολπόστ αλλά και οι Βασιλόπουλος, Κουντάνης.
Η εικόνα των Μεσσηνίων ήταν μέτρια, σε ένα μοιρασμένο ματς το οποίο τελικά κρίθηκε στη λεπτομέρεια και στο ένα γκολ.
Οι Μεσσήνιοι επέστρεψαν στην Καλαμάτα και πλέον έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δράση. Και αυτό γιατί την Κυριακή το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω Πάσχα ενώ την επόμενη Κυριακή η Καλαμάτα έχει ρεπό.
Η Μεσσηνιακή ομάδα θα ξαναπαίξει λοιπόν σε 20 μέρες, στις 26 Απριλίου, όταν θα φιλοξενηθεί από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη.
Ο Καβαλιέρης γνωρίζοντας τα παραπάνω, στάθηκε σε δηλώσεις του στο μεγάλο διάστημα αποχής, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να διατηρηθεί σε ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό επίπεδο ώστε να μην είναι άσχημη η τελευταία της εικόνα στο πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες προχθές. Έτσι θα χάσει τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος.