Τρίτη, 07 Απρίλιος 2015 09:02

Εχασε η ομάδα νέων της 3ης Ζώνης στα Γιάννενα, με 3 Μεσσήνιους στη σύνθεσή της

Γράφτηκε από τον

Η τρίτη και τελευταία φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων διεξάγεται στα Γιάννενα, όπου χθες η ομάδα νέων της 3ης Ζώνης έχασε στον ημιτελικό από την ομάδα της 4ης Ζώνης (Κρήτη - Δωδεκάνησα) με 2-0.


Οι νέοι της 3ης Ζώνης είχαν στην βασική τους 11άδα δύο Μεσσηνίους παίκτες, τον Άγγελο Γιαννή του Αίαντα Καλαμάτας και τον Κυρ. Κωνσταντόπουλο της Κυπαρισσίας που έπαιξαν όλο το ματς ενώ ως αλλαγή πέρασε στον αγώνα στο 67΄ο Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος του Αίαντα.
Ενώ το πρώτο μισό του αγώνα πέρασε χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις από τις δύο ομάδες, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των νησιών μπήκε δυνατά και με διαφορά μερικών λεπτών πέτυχε δύο γκολ με τους Καλλιώρα (52΄) και Τριμμάτη (55΄) φτάνοντας στη νίκη και στον τελικό της διοργάνωσης.
Σήμερα στις 3 μ.μ. οι νέοι της 3ης Ζώνης θα παίξουν στο μικρό τελικό με τον χαμένο του άλλου ημιτελικού, την ομάδα 2ης Ζώνης (Ήπειρος).
Οι χθεσινοί νικητές των νέων  θα αντιμετωπίσουν την Μ. Τετάρτη τη βόρεια ζώνη στον τελικό της κατηγορίας των Νέων.
Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος  για την συγκρότηση των ομάδων της 3ης Ζώνης που ήταν ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος.
Χρέη προπονητή των ομάδων παίδων και νέων της 3ης Ζώνης εκτέλεσε ο περιφερειακός προπονητής Σπύρος Λιβαθηνός ενώ συνοδός των παικτών της 9ης Περιφέρειας είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣ Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς.